Donaris 930 x 122

    CRBL_baschet_Amicii_crop

    CRBL face scandal după primul meci jucat în Divizia B de baschet

    Deranjat de o remarcă a antrenorului Nicolae Şufariu, de la BCM U 2 Piteşti, CRBL a ieşit la contraatac. Cunoscuta vedetă, care evoluează pentru echipa de baschet Amicii Piteşti în Divizia B, s-a declarat total nemulţumit de ceea ce a găsit în eşalonul secund: „Am remarcat cinci nereguli şi trebuia să câştigăm cu 20-0”, a spus CRBL, căruia nu i se pare corect ca el şi colegii lui să joace împotriva unor jucători de Divizia A.

    CRBL nu a fost prea încântat de debutul său la Amicii Piteşti, în Divizia B de baschet. Nu pentru că ar fi reuşit doar 2 puncte în cele şase minute petrecute pe teren în meciul cu BCM U Piteşti, pierdut clar cu scorul de 52-93, ci datorită neregulilor semnalate de acesta. „Să joci contra a 4-5 jucători din Divizia A nu mi se pare OK. Adică, ori joacă Divizia A, ori joacă Divizia B! Nu suntem noi foarte buni, nu asta vreau să spun, îmi dau seama care este valoarea noastră, o văd, dar nu a fost egalitate. Etapa viitoare vom juca cu CSU Ploieşti 2, adică cu mai mulţi jucători de la echipa de Divizia A. Pai ce şansă să ai tu, un club mititel, de amatori, care joci de plăcerea baschetului? Au fost cinci nereguli în partida de sâmbătă şi trebuia să câştigăm cu 20-0. În primul rând, au evoluat cu cinci jucători de Divizia A, iar în regulament scrie că poţi juca cu maxim 3. Conform regulamentului, în sală trebuia să fie parchet. Noi am jucat într-o sală care avea pe jos tartan, o suprafaţă tare care nici măcar nu semăna cu parchetul. De asemenea, sala nu a fost omologată la FRB şi lista poate continua”, a declarat Edi Andreianu pentru site-ul www.totalbaschet.ro. CRBL ar fi vrut să facă o contestaţie, dar când a aflat că aceasta costă 200 de euro, a renunţat.

    Totul a pornit de la declaraţia maliţioasă a antrenorului echipei BCM U Piteşti, Narcis Şufariu, care a spus după meci că diferenţa de puncte dintre echipa lui şi cea a lui CRBL o reprezintă exact minutele pe care le oferă compania de telefonie la care CRBL face reclamă.

    În etapa a doua a Diviziei B, CRBL şi echipa lui, Amicii, vor juca pe teren propriu contra formaţiei secunde a Asesoftului Ploieşti, duminică, de la ora 11:30. BCM U Piteşti are meci în deplasare, în compania Rapidului, tot duminică, de la ora 12:30.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3