Donaris 930 x 122

crbl_baschet

CRBL va juca în Divizia B de baschet pentru Amicii Piteşti!

Eduard Andreianu, mult mai cunoscut sub apelativul de CRBL, va debuta în baschetul profesionist la vârsta de 33 de ani! Deşi este implicat în foarte multe proiecte (cântăreţ, producător, om de radio, entertainer, imaginea unei companii de telefonie), CRBL îşi va face timp pentru a evolua în Divizia B la baschet, competiţie care va începe sâmbătă, 12 noiembrie!

Componentul trupei Simplu a declarat pentru site-ul www.totalsport.ro, cel care a oferit în exclusivitate ştirea, că baschetul este marea dragoste a lui, din copilărie. CRBL a mărturisit că a crescut alături de victoriile formaţiei de baschet antrenate de George Ziguli şi că a făcut baschet de plăcere în studenţie. De altfel, un fost coleg de facultate l-a invitat să practice baschetul în cadru organizat, semi-profesionist, la clubul CS Amicii Piteşti: „Cel mai bun prieten al meu, Florin Calciu, este directorul sportiv al echipei, el este persoana cu care am jucat baschet tot timpul până să plec din Piteşti. A fost cel care mi-a povestit despre clubul acesta pentru că, sincer să fiu, nu ştiam prea multe despre el. Mi-a prezentat totul, despre ce este vorba şi mi-am spus „de ce nu” pentru că eu toată viaţa mi-am dorit să joc baschet la nivel de seniori. Am jucat cât am jucat în facultate însă nu am reuşit să ajung prea departe cu baschetul pentru că mi-am ocupat timpul cu dansul. Oricum ceea ce e aici nu se compară cu jocul din spatele blocului, e o treabă mult mai serioasă. Dacă era vorba de altă echipă, de exemplu din Bucureşti, nu ştiu dacă mă băgam, dacă aveam tragere de inimă. Cum eu sunt naţionalist, ca să zic aşa, şi mai ales că e vorba de prietenul meu cel mai bun, fac eforturi pentru că eu sunt de părere că merită”, a declarat Eduard Andreianu pentru site-ul mai-sus menţionat.

Interesant este că în această vară, CRBL a fost invitat să participe la concursul naţional de slum-dunk, competiţie pentru amatori organizată de postul de radio la care lucrează Eduard Andreianu.

Va debuta contra… echipei lui Ziguli!
CRBL va debuta în noua sa postură chiar împotriva formaţiei conduse de cel pe care l-a idolatrizat! Amicii Piteşti va juca pe 12 noiembrie împotriva formaţiei secunde a BCM U 2 Piteşti, unde director tehnic este chiar George Ziguli! În grupa B, Amicii Piteşti şi BCM U 2 Piteşti vor mai avea ca adversare pe CSA Steaua Bucureşti, CS Rapid Bucureşti, CN Aurel Vlaicu şi CSU Ploieşti.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90