EcoMoto 930×122

cristi negru

Cristi Negru antrenor la FC Arges

Pitesti. 07 ianuarie 2010.FC Arges
Tehnicianul Cristian Negru este noul antrenor al FC Arges, conform unor surse din cadrul gruparii din Liga a II-a, el urmand sa fie prezentat oficial la inceputul saptamanii viitoare.
Noul antrenor preia astfel locul lasat liber de Ionut Badea, care a preluat conducerea echipei FC International Curtea de Arges.
Negru a jucat intre anii 1994-1998 pentru FC Arges, iar in ultima perioada a pregatit, alaturi de Cornel Iliescu, echipa a doua a clubului, care activeaza in Liga a III-a. Conducerea clubului si Cristian Negru nu au stabilit deocamdata componenta stafului tehnic.
Presedintele clubului FC Arges, Andrei Penescu, a declarat, joi, ca antrenorii care au fost cotactati pentru a prelua conducerea tehnica a gruparii pitestene doreau doar contracte pe sase luni, iar pretentiile financiare erau foarte mari.
Surse din cadrul FC Arges au precizat ca pe lista conducerii clubului s-au aflat antrenorii Telu Stancu, Andrei Speriatu, Eugen Neagoe, Cornel Iliescu, Cristian Negru si Mihai Ianovschi.
FC Arges a ramas fara antrenor, dupa ce Ionut Badea a semnat cu International Curtea de Arges, fiind nemultumit de situatia financiara prin care trece clubul.
Un alt club de liga a doua care se confrunta cu probleme la nivelul bancii tehnice este Dacia Mioveni. Presedintele clubului, Ion Tutala a mentionat ca in cateva zile echipa tehnica va fi definitivata.Conducerea clubului din Mioveni a purtat discutii cu Florin Marin, Eugen Neagoe si Telu Stancu.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90