930 x122 grota rece

fc arges

CRISTIAN GENTEA: ”ATACĂM PROMOVAREA CU FC ARGEŞ!”

Cristian Gentea: „Atacăm promovarea cu FC Argeş!”. Consilierul local Cristian Gentea, preşedintele Clubului FC Argeş Piteşti, dă asigurări că se fac toate eforturile pentru ca FC Argeş, echipa de fotbal, să promoveze în prima Ligă.

Citiți și: Gentea șochează: Poliția Locală a ajuns un azil de bătrâni bolnavi!

”Pentru a putea promova în sezonul 2018-2020, ar trebui să ne înscriem ca un club de drept privat, iar nu ca unul de drept public cum suntem acum, până la data de 20 iulie. Nu ştiu dacă mai este timp să găsim un investitor până atunci, dar nu vom face rabat de la performanţă.

Obiectivul pentru sezonul următor este clar: unul dintre primele trei locuri care permit promovarea. Poate se schimbă legislaţia până atunci, poate mergem chiar la TAS dacă e nevoie.

Citiți și: Oficial. Gentea a făcut anunțul și începe „lupta”!

Căutăm însă un investitor puternic şi serios cu care să atacăm promovarea!”, a spus Cristian Gentea în şedinţa de ieri a Consiliului Local.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90