930 x122 grota rece

    Crosul.Toamnei

    Cros pentru elevii de gimnaziu

    Copiii din Pitești și comunele învecinate, elevi de gimnaziu, sunt invitați să alerge pentru sănătate și premii în „Crosul Toamnei”.

    Concursul va avea loc sâmbătă, 5 octombrie, cu începere de la ora 11 și cu start din fața Palatului Copiilor, de la intrarea în pădurea Trivale. Sunt invitați să participe elevii din clasele V-VIII, băieți și fete, din școlile piteștene și localitățile învecinate municipiului. Crosul se va desfășura între orele 11 și 12:30, festivitatea de premiere fiind programată pentru ora 13. Vor fi 4 probe, pe clase: 1. fete clasele V–VI maxim 13 ani, 1.000 m 2. băieţi clasele V–VI maxim 13 ani, 1.200 m 3. fete clasele VII–VIII maxim 15 ani, 1.200 m și 4. băieţi clasele VII–VIII maxim 15 ani, 1.500 m. Din punct de vedere al stării de sănătate, participarea se va face pe propria răspundere.

    Organizatori sunt Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Argeș, Asociația Județeană de Atletism și Asociația Județeană Sportul pentru Toți, cu sprijinul Inspectoratului Școlar. Acțiunea este organizată pentru a-i implica pe copii în practicarea mișcării și a sportului.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90