Donaris 930 x 122

    Handbal_HV

    CS H&V Piteşti, la a treia victorie în campionat

    Tinerii handbalişti piteşteni au izbutit ieri, în cadrul celei de-a treia etape a Seriei B a Diviziei A să câştige meciul cu Naţional Sighişoara, nimeni alta decât selecţionata de tineret a României, antrenată de fostul tehnician piteştean Titel Răduţă. CS H&V Piteşti a învins cu scorul de 24-17 şi înregistrează, astfel, a treia victorie consecutivă din acest sezon!

    Nimeni nu se aştepta ca, după trei meciuri din actualul sezon al ligii secunde, tânăra echipă a lui Alexandru Ionescu să se instaleze pe locul 2 al clasamentului Seriei B, cu acelaşi număr maxim de puncte, 6, cu mult mai experimentata HCM Făgăraş! Piteştenii au avut un start perfect, completat joi cu vitoria de pe teren propriu cu Naţional Sighişoara, scor 24-17 (13-9).

    Ca şi în precedentele meciuri, punctul forte al handbaliştilor piteşteni a fost apărarea. De altfel, CS H&V Piteşti are cele mai puţine goluri primite, 58, şi o excelentă medie de 19 goluri încasate pe meci. Meciul a fost decis din nou de insistenţa în atac, acolo unde Radu, Slătineanu şi Mateoniu au continuat să evolueze curajos, aşa cum au făcut-o şi în primele meciuri. În niciun moment nu s-a pus problema învingătorului, încă din minutul 10 formaţia piteşteană luând un avantaj de 3-4 goluri.

    În etapa viitoare, duminică de la ora 11, CS H&V Piteşti va evolua la Bistriţa, pe terenul unei echipe care nu a acumulat niciun punct în primele trei etape.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90