Donaris 930 x 122

cs-mioveni

CS Mioveni a fost eliminată din Cupa României, după penalty-uri

Argeşenii au avut un meci thriller la Severin, în faţa revelaţiei Seriei B a Ligii secunde, Gaz Metan CFR. Conduşi de două ori pe tabela de marcaj, jucătorii de la CS Mioveni au avut puterea de a egala şi a trimite meciul în prelungiri, după 2-2 la finalul celor 90, apoi 120 de minute de joc. Nu a fost de ajuns, deoarece de la punctul cu var, severinenii au fost mai buni, meciul terminându-se cu scorul de 6-3.

Gaz Metan Severin, singura echipă din eşalonul secund care nu a primit încă gol în campionat, a deschis scorul în meciul cu CS Mioveni în minutul 17, prin Trifu. Formaţia pregătită de Cosmin Bodea a continuat să atace, dar golul avea să pice în poarta ei, marcat de fostul atacant al Universităţii Craiova, Mihai Dina (minutul 34). Totuşi, gazdele au intrat în avantaj la pauză, deoarece în secundele de prelungire ale primei reprize Cotan a marcat din nou. Partea a doua a meciului s-a remarcat doar prin golul înscris de Gheorghe (minutul 54) şi foarte multe durităţi. În cele două reprize a câte 15 minute se părea că misiunea jucătorilor galben-verzi va fi mai simplă, dat fiind faptul că Olah şi Cosici au văzut cartonaşe roşii, dar nu a fost deloc aşa, atacanţii miovenenilor nefiind în stare să marcheze. Mai mult, spre finalul jocului, Naidin a fost şi el eliminat, iar argeşenii nu au fost în stare să marcheze golul calificării.

Astfel, s-a ajuns la executarea loviturilor de departajare, acolo unde Gaz Metan s-a impus cu 6-3.

În afară de Gaz Metan Severin, azi s-au mai calificat Petrolul Ploieşti (4-1 cu Concordia Chiajna), FC Braşov (2-0 cu FCM Bacău, după prelungiri) şi Oţelul Galaţi (care a bătut pe Oltchim Rm. Vâlcea, formaţia care a eliminat pe FC Argeş etapa trecută).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90