NOR CURIER 930X122

Mioveni_cu_Rapid

CS Mioveni – bătut de arbitru, umilit de Rapid

Ceea ce a început arbitrul Adrian Illyeş, a desăvârşit Rapid! Giuleştenii au dat primul şi al patrulea gol după două henţuri flagrante, iar al doilea gol a fost marcat dintr-un penalty inventat. 4-0 pentru Rapid, cu trei goluri înscrise cu largul concurs al arbitrului. „Dacă joacă aşa şi cu Steaua, Rapid nu are nicio şansă”, a fost replica dură a ex-stelistului Nicolae Dică.

Pentru cine nu a văzut meciul Rapid – CS Mioveni 4-0, scorul ar putea fi înşelător. Elevii lui Răzvan Lucescu au evoluat penibil în prima repiză, având nevoie de sprijinul larg al arbitrului Adrian Illyeş. În minutul 7, Roman a deschis scorul, doar după ce Cassio a făcut henţ un henţ flagrant, înainte de a pasa decisiv. Până la pauză, meciul a fost al oaspeţilor, care au ratat de câteva ori ocazia de a egala.

Pentru repriza secundă, Lucescu a mizat pe Pancu şi nu a greşit. Dar până la golul al treilea marcat de acesta, o bijuterie de mare fotbalist, tot arbitrul i-a împins de la spate pe giuleşteni. În minutul 62, în loc să dea fault în atac al lui Roman la Săndulescu, Illyeş a arătat punctul cu var! Herea nu a ratat şi s-a făcut nemeritat 2-0. Şi cum ajutorul centralului se pare că nu a fost de ajuns, acesta a mai validat şi golul de 4-0, marcat de Alexa cu mâna!

Din păcate, rezultatul final nu mai poate fi schimbat, şi CS Mioveni rămâne pe penultimul loc al clasamentului şi cu golaverajul şifonat rău de tot, după 0-4 cu Steaua, 1-5 cu Pandurii, 0-5 cu FC Vaslui şi 0-4 cu Rapid.

Rapid Bucureşti – CS Mioveni 4-0 (1-0)
Roman (7), Herea (62-penalty), Pancu (74), Alexa (77)
RAPID: Coman – Creţu, Marcos Antonio, Oros, Ezequias – N. Grigore, Apostol (57 Alexa), Herea – Roman (78 Sburlea), Cassio (46 Pancu), Deac. Antrenor: Răzvan Lucescu
MIOVENI: Hăisan – I. Voicu, Săndulescu, Iordache, Neagu – Naidin, Mărgăritescu (86 V. Gheorghe), Enache, Dică (81 Dina) – Neaga, Tănasă (68 Coşereanu). Antrenor: Mihai Stoichiţă

Arbitri: Adrian Illyeş – Patru Gaşpar şi Iulius Timar
Cartonaşe galbene: Apostol – Tănasă

Foto: www.gsp.ro

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90