930 x122 grota rece

    CS_Mioveni_la_Brasov

    CS Mioveni e ciuca bătăilor: 0-4 cu FC Braşov

    A patra schimbare de antrenori nu a adus nimic nou la CS Mioveni, care a înregistrat a zecea înfrângere din acest sezon, a cincea cu cel puţin patru goluri primite! Mihai Stoica a debutat cu un 0-4 la Braşov, aşa cum o făcuse şi Stoichiţă acum o lună, când a luat 4 goluri de la Rapid. Din fericire, argeşenii au avut în poartă un Coca inspirat, altfel scorul putea fi astronomic pentru formaţia vulcanicului antrenor Marius Şumudică. CS Mioveni rămâne pe ultimul loc şi se pregăteşte pentru o „dublă” aproape imposibilă, cu Dinamo şi CFR Cluj.

    Coca, victimă sigură
    Deşi a început meciul cu o linie de cinci fundaşi, antrenorul Mihai Stoica nu l-a protejat deloc pe portarul Valentin Coca. Toate golurile pe care acesta le-a încasat au venit după faze de „unu contra unu”, în care a fost lăsat de coechipierii lui. Şi, dacă nu era inspirat în alte 4-5 rânduri, Mioveniul ar fi plecat acasă cu un sac plin de goluri. Stoica a mai greşit şi cu introducerea a trei atacanţi veritabili în teren, menţinând un mijloc firav, depăşit uşor de oamenii lui Şumudică.

    În primele 10 minute putea fi deja 2-0, dacă Valentin Coca nu intervenea salvator în faţa lui Cristescu şi Buga. Golul nu a întârziat mult, a venit în minutul 18, atunci când apărarea oaspeţilor l-a scăpat din vedere pe fundaşul Cristian Munteanu, şi acesta l-a învins pe Coca din interiorul careului. Imediat, braşovenii puteau face 2-0, dar mingea trimisă de Chipciu a lovit bara. La singura fază în care oaspeţii au fost periculoşi, Săndulescu putea egala, dar lovitura lui de cap a fost parată de portarul Felgueiras.

    În repriza a doua, braşovenii nu au mai ratat, au fost mult mai pragmatici. Buga a făcut o minge pentru Cristescu, şi acesta l-a învins pe Coca cu un şut la colţul lung, apoi Moutinho, la două minute după ce a intrat pe teren, l-a executat pe Coca de la marginea careului. La 3-0, gazdele nu au redus motoarele, iar „internaţionalul” Chipciu şi-a trecut şi el o reuşită în cont, tot după o fază „faţă în faţă” cu Valentin Coca.

    S-a terminat doar 4-0, lucru recunoscut şi de antrenorul Mihai Stoica. Acesta va avea o misiune dificilă, de a-i motiva pe galben-verzi pentru meciurile extrem de grele care urmează, cu Dinamo (acasă) şi CFR Cluj (în deplasare). „Am făcut o primă repriză bună şi poate că altfel stăteau lucrurile dacă reuşeam să marcăm primii. În partea a doua a meciului putem spune că după golul doi nici n-am mai contat. E o boală veche… Pe undeva, este normal la o echipă cu atât de puţine puncte. Dacă vom continua aşa campionatul se va încheia pentru noi mult mai repede decât se încheie pentru celelalte echipe. Victoria gazdelor nu poate fi contestată, scorul putea fi mult mai mare”, a spus Mihai Stoica.
    Foto: GSP

    FC Braşov – CS Mioveni 4-0 (1-0)
    Munteanu (18), Cristescu (57), Moutinho (62), Chipciu (78)
    FC BRAŞOV: Felgueiras – Ciupe, Machado, Cr. Munteanu, Distefano (64 Cr. Ionescu) – Viveiros, Madeira, Cristescu, Chipciu – Hadnagy (60 Moutinho), Buga (69 Stângă). Antrenor: Marius Şumudică
    CS MIOVENI: Coca – Neagu, Olteanu, Iordache (63 Lircă), Săndulescu, Crăciun – Mărgăritescu (63 Creţu), V. Gheorghe, Ayza – Dina (74 Enache), Cl. Ionescu. Antrenor: Mihai Stoica
    Cartonaşe galbene: Viveiros – V. Gheorghe, Neagu, Crăciun

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3