930 x122 grota rece

ilie_baicu

CS Mioveni este datoare 10.000 de lei la Ilie Baicu

Unul dintre cei mai vechi componenţi ai echipei CS Mioveni, Ilie Baicu, are de primit din partea clubului 100 de milioane de lei vechi! Aşa a hotărât Comisia pentru Statutul Jucătorului, din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal. Acestea sunt restanţe financiare, reclamate de către fotbalist după ce i s-a reziliat contractul.

Ilie Baicu este, de departe, cel mai vechi şi experimentat jucător din lotul lui CS Mioveni, jucând la formaţia galben-verde din anul 1998. În cariera lui de fotbalist, Baicu a reuşit şase promovări: două cu Forestierul Stâlpeni (din C în B), trei cu Dacia Mioveni (una din C în B şi două din B în A) şi cu FC Internaţional Piteşti (din B în A). Ruptura dintre gruparea din oraşului constructorului de maşini şi fundaşul stânga în vârstă de 37 de ani s-a produs atunci când actualul antrenor de la Steaua, Ilie Stan, a luat decizia de a se despărţi de Baicu. Ilie şi-a depus memoriu la Ligă şi a câştigat suma de 10.000 de lei reprezentând restanţe financiare.

Tot cu memorii la Liga Profesionistă de Fotbal sunt alţi doi fotbalişti din lotul lui Mihai Stoichiţă: portarul Hăisan şi mijlocaşul Naidin. La venirea lui „Lippi” la conducerea echipei CS Mioveni, cei doi au fost folosiţi în meciurile oficiale, dar acum conducerea clubului a luat decizia ca Hăisan şi Naidin să stea în „stand-by”, până ce îşi vor retrage oficial memoriile de la Ligă.

Dică, Tănasă şi Voicu nu vor juca la Braşov
Pe lângă faptul că echipa a căzut pe ultimul loc şi jocul lasă mult de dorit, antrenorul Mihai Stoichiţă mai are şi alte probleme: în meciul de la Braşov, din etapa viitoare, nu va putea conta pe trei dintre fotbaliştii de bază, toţi eliminaţi în partidele precedente: Nicolae Dică (cu Concordia Chiajna), Ciprian Tănasă şi Ionuţ Voicu (cu Ceahlăul Piatra Neamţ). Dică a stat runda trecută şi mai are un meci suspendare, în timp ce Tănasă, cel mai probabil, va pierde şi meciul cu Dinamo, din cauza cartonaşului roşu primit direct.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3