New Profesional Consult 930 x 122

fotbal-player

CS Mioveni a jucat cu Minerul Motru. Află scorul!

Pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești s-a încheiat acum câteva momente partida CS Mioveni-Minerul Motru. Meciul a contat pentru etapa cu numărul 12, prima a returului, a seriei a doua din Liga II la fotbal.

Argeșenii au câștigat cu 3-1 (2-0). Golurile gazdelor au fost marcate de Năstăsie, de două ori, în minutele 32 și 41, și de Popa, în minutul 57. Unicul gol al oaspeților l-a avut autor, în minutul 69, pe Trifu. În urma acestei victorii, CS Mioveni a acumulat 13 puncte. Cele două echipe se află în subsolul clasamentului. Înaintea disputei de astăzi, CS Mioveni ocupa locul 10, iar Minerul Motru, ultima poziție (12).

În următoarea etapă, programată pentru sâmbătă, 23 noiembrie, elevii lui Ion Moldovan vor juca în deplasare cu FC Olt Slatina.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90