New Profesional Consult 930 x 122

cs mioveni

fotbal-player

CS MIOVENI, MECI SENZAȚIONAL! LE SCOASERĂ OLTENILOR FOTBALUL DIN CAP!

Fotbaliștilor de la CS Mioveni le merge ca pe roate după plecarea lui Ion Moldovan de pe banca tehnică.

Citiți și: Exclusiv. Imagini tulburătoare! Fotbalist piteștean, găsit pe jos într-o stare șocantă!

În această după-amiază, în al doilea meci disputat sub bagheta secundului Marius Stoica, argeșenii au obținut o victorie senzațională în deplasare, la Universitatea Craiova. Meciul a fost unul spectaculos, iar scorul, pe măsură: 3-2 pentru CS Mioveni. Oltenii au deschis scorul chiar în primul minut al partidei, prin Bălan. Năstăsie a egalat în minutul 20 printr-o lovitură de la 11 metri. După pauză, în minutul 60, CS Mioveni a preluat conducerea pe tabela de marcaj, prin reușita lui Mazilu. La doar două minute distanță, în minutul 62, Universitatea a egalat. A punctat Stoica din lovitură de pedeapsă. Autorul golului care a adus victoria și 3 puncte mari pentru argeșeni a fost Răuță, în minutul 78. În prelungiri, în minutul 90+2, craioveanul Bălașa a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat de pe teren.

Victoria de azi menține CS Mioveni pe locul 9 în clasamentul seriei a doua din Liga a II-a. Mioveniul a egalat Universitatea Craiova la număr de puncte, 23, oltenii ocupând, însă, locul 8 datorită unui golaveraj mai bun. În următoarea etapă, programată pentru miercuri, 26 martie, CS Mioveni va juca pe teren propriu cu CS Metalul Reșița. Amintim că etapa trecută, în primul meci disputat fără Ion Moldovan pe banca tehnică, argeșenii au câștigat pe teren propriu cu 1-0 în fața Gloriei Bistrița.

Citiți și: Eveniment mult așteptat la Pitești Arena

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90