930×122 CAPRA 5

cs mioveni

CS MIOVENI, VICTORIE DE PALMARES

Cu puțin timp în urmă s-a încheiat partida CS Mioveni-Olimpia Satu Mare, disputată pe un vânt puternic pe stadionul „Nicolae” Dobrin din Pitești.

Citiți și: Exclusiv. Imagini tulburătoare! Fotbalist piteștean, găsit pe jos într-o stare șocantă!

Argeșenii au câștigat cu 2-0 (1-0), prin reușita lui Ayza (minutul 45+1) și a lui Alin Popa (minutul 66). Din minutul 70 oaspeții au jucat în 10: Faur s-a accidentat și nu a mai putut evolua, Olimpia făcând până atunci toate schimbările permise de regulament. Fără a mai avea șanse la play-off, CS Mioveni a evoluat fără inhibiții, încurcându-le, în schimb, planurile sătmărenilor. În condițiile în care nu au reușit să câștige astăzi în Pitești aceștia vor trebui să nu piardă în următoarea etapă, ultima, pentru a accede în play-off. În urma victoriei de astăzi elevii lui Marius Stoica au acumulat 29 de puncte în seria a II-a a Ligii a II-a la fotbal.

În următoarea etapă, ultima, programată pentru 12 aprilie, CS Mioveni va întâlni în deplasare pe CS Universitatea Craiova. (Foto: sportularadean.ro)

Citiți și: Eveniment mult așteptat la Pitești Arena

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90