Donaris 930 x 122

CSM H&V Piteşti atacă promovarea cu handbalişti experimentaţi

Duminică începe şi campionatul naţional de handbal masculin, Divizia A (a doua ligă valorică). Handbaliştii piteşteni vor juca pe teren propriu, de la ora 12, în Sala Sporturilor din Trivale, contra echipei HC Arad. În acest sezon competiţional, CSM H&V Piteşti are ca obiectiv revenirea pe prima scenă handbalistică a ţării, obiectiv pe care conducerea clubului şi antrenorul Alexandru Ionescu au de gând să-l îndeplinească cu un lot format din jucători cu mare experienţă competiţională, alături de care au venit mulţi tineri valoroşi, proveniţi din pepiniera proprie. De foarte mulţi ani la echipă, Georgianos Macri (39 de ani), Ciprian Leon (34 de ani), Răzvan Cârstoaia (37 de ani), Alin Oprescu (37 de ani) şi, mai ales, Dan Avram (42 de ani) vor asigura echilibrul într-o formaţie în care şi-au făcut loc handbalişti de 18, 19 şi 20 de ani.

Fosta Minaur Baia Mare, printre adversare
CSM H&V va încerca să obţină calificarea la turneul final de anul viitor, care va decide promovatele în Liga Naţională, dintr-o serie de 12 echipe. Una dintre adversarele formaţiei piteştene va fi fosta multiplă campioană naţională Minaur Baia Mare, echipă care a scris istorie în handbalul românesc, dar pe care au lovit-o crunt efectele tranziţiei nesfârşite!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3