930 x122 grota rece

    catalin-barbu

    Cătălin Barbu îl înţeapă pe Marian Iancu, patronul lui Poli Timişoara

    Managerul clubului FC Argeş, Cătălin Barbu, a trimis câteva săgeţi către cunoscutul finanţator al echipei Poli Timişoara, Marian Iancu. Barbu a declarat azi, în conferinţa săptămânală de presă că îl înţelege pe Marian Iancu, care a dezvăluit recent că îşi retrage investiţia de la Poli Timişoara, spunând că „Nu-i mai convine când trebuie să scoată bani din buzunarul propriu”.

    Marian Iancu a dinamitat fotbalul românesc, anunţând la începutul acestei săptămâni că nu va mai investi niciun leu la Poli Timişoara, iar echipa va muri în 2-3 etape, fiindcă nu mai are bani, iar autorităţile locale nu-l sprijină deloc. Ulterior, la câteva zile distanţă, Iancu a revenit şi a spus că o va mai duce pe Poli până în iarnă, iar apoi va încerca să vândă tot ce are mai valoros, pentru a scoate bani, cu care să trăiască şi clubul, dar să-şi recupereze şi el o mică parte din ce a investit până acum.

    Întrebat azi ce părere are de iniţiativa lui Marian Iancu, managerul clubului FC Argeş, Cătălin Barbu, a declarat că-l înţelege pe Iancu, fiindcă şi patronatul echipei FC Argeş se află în aceeaşi situaţie: neajutat de autorităţi. Chiar dacă, în urmă cu o săptămână, însuşi managerul Barbu spusese public că-i mulţumeşte senatorului Mircea Andrei, pentru ajutorul acordat… „Timişoara a trăit până acum din drepturile de televiziune, din vânzarea biletelor şi din participarea în cupele europene. Când a venit timpul să bage bani, Marian Iancu a văzut că este greu. Nu-i mai convine când trebuie să scoată bani din buzunarul propriu”, a declarat maliţios Cătălin Barbu.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90