Donaris 930 x 122

catalin-barbu

Cătălin Barbu, preşedinte la UTA!

Mâine se împlinesc 60 de ani de la naşterea clubului FC Argeş Piteşti, club care se află, însă, aproape de moarte clinică. În aceste condiţii, după jucători, şi oficialii clubului au ales să continue activitatea la alte grupări.

Cel mai recent exemplu este cel al fostului manager general al clubului alb-violet, Cătălin Barbu. Acesta a ajuns la UTA Arad, acolo unde i-a luat locul lui Gheorghe Constantin, care a ajuns preşedinte la CSM Râmnicu Vâlcea.

Barbu a reprezentat astăzi pentru prima dată clubul din Arad ca oficial la şedinţa Federaţiei Române de Fotbal în care urma să se stabilească ţintarul ligilor a doua şi a treia.

Nu s-a luat, însă, nicio decizie, urmând ca o nouă ședință să se desfășoare pe 14 august. Tot atunci va afla şi SCM Piteşti dacă va evolua în liga a doua, în locul lui FC Argeş, sau dacă va continua competiţia în liga a treia de fotbal.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3