New Profesional Consult 930 x 122

catalin-popa

Cătălin Popa arbitrează în Cupa României

Comisia Centrală a Arbitrilor a trimis o brigadă exclusiv argeşeană la meciul Pandurii Tg. Jiu – Vişina Nouă, din cadrul 16-imilor Cupei României la fotbal, care se va disputa miercuri, 21 septembrie, de la ora 16. La centru a fost desemnat să conducă partida Cătălin Popa, singurul arbitru de centru din Argeş aflat în Lotul A. Popa va fi ajutat la cele două linii de Claudiu Florea (Piteşti) şi George Neacşu (Câmpulung), iar arbitru de rezervă va fi Cristina Dorcioman (Câmpulung). Observator al întâlnirii este Oleg  Iacomi, fost angajat al cluburilor FC Argeş şi Dacia Mioveni.

Cătălin Popa (30 de ani) are la activ un singur meci arbitrat în Liga I, Gaz Metan Mediaş – Apulum Alba Iulia 5-0, din etapa a 33-a a sezonului 2009-2010. În schimb, în ultimii ani a avut multe apariţii în partidele din Cupa României, cea mai importantă fiind cea de la meciul Astra Ploieşti – FC Farul Constanţa 2-1, după disputarea celor două reprize de prelungiri. Duminică, piteşteanul a fost arbitru de rezervă la derby-ul etapei, meciul dintre Dinamo şi Rapid. Pe plan local, Cătălin Popa îndeplineşte şi funcţia de secretar general al Asociaţiei Judeţene de Fotbal.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90