Donaris 930 x 122

cros

CU MIC, CU MARE, ÎN PARC LA ALERGARE! DE LA 2 LA 80 DE ANI!

După ce apa de ploaie care l-a transformat în lac pentru câteva zile s-a retras, Parcul Lunca Argeşului a redevenit loc numai bun pentru competiții sportive. Pe o vreme superbă, cu soare și 17 grade Celsius în termometre, aici s-a desfăşurat astăzi „Crosul municipiului”. La concursul ocazionat de Zilele Piteștiului au participat 173 de persoane, de toate vârstele.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Vedete au fost o fetiţă, Bianca Maria Pană, şi un băiețel, Răzvan Bibireaţă – cei mai tineri participanţi. Fetița are doar 1 an şi 7 luni, iar băiețelul, 2 ani şi 7 luni. Ajutaţi de părinţi, micuții au “alergat” și ei. Nu au lipsit nici persoanele de vârsta a treia: Ion Brînaru, de 80 de ani, și Aurică Toma, de 75 de ani. “Ne bucurăm că participăm pe lângă aceşti copii! Vrem să fim un model pentru ei, vrem să le arătăm că și la o vârstă înaintată se poate face sport!”, au afirmat cei doi pentru ePitești. „Cu sprijinul vremii, am avut 173 de participanţi, cu vârste de la 1 an şi 7 luni până la 80 de ani, lucru care spune multe despre ce înseamnă mişcarea pentru piteșteni!”, ne-a declarat directorul executiv al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Argeș, Adrian Bughiu.

Crosul a fost organizat de DJST, Primărie, Asociaţia Judeţeană de Atletism, Inspectoratul Şcolar şi Sport Club Municipal Piteşti.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3