930×122 CAPRA 5

    FC_Arges_cu_Gaz_Severin

    Cu portarul eliminat în minutul 15, FC Argeş pierde la Severin

    Nicolae Dică face prozeliţi la FC Argeş! Portarul Florin Croitoru s-a luat după Dică, eliminat acum două etape în minutul 16 la Chiajna, şi a primit cartonaşul roşu în acelaşi minut al jocului de la Severin. Chiar dacă în poartă a intrat rezerva Rusandu, piteştenii nu au rezistat să joace atât de mult cu un om în minus şi au pierdut finalmente cu scorul de 3-0.

    Umilinţă la Severin!
    Chiar dacă Marian Bondrea nu a stat pe bancă în meciul cu FC Argeş, el înţelegându-se cu conducerea clubului Gaz Metan Severin, dar nesemnând contractul, şocul s-a produs. Echipa olteană a dominat jocul şi s-a impus în faţa unui FC Argeş care a jucat aproape tot meciul în inferioritate numerică. În minutul 16, portarul Florin Croitoru a ieşit în afara careului şi a intervenit cu mâna, iar arbitrul Bordean nu a ezitat şi l-a eliminat. În locul lui Marius Ion a intrat portarul de rezervă, Rusandu, dar piteştenii nu au rezistat să joace atât de mult de la egal la egal cu gazdele în inferioritate numerică. În minutul 36, Boroiban a centrat şi Mitroi a deschis scorul, iar în minutul 5 al reprizei secunde scenariul s-a repetat, de data aceasta servant fiind fundaşul dreapta Olah. Spre finalul jocului, alb-violeţii au căzut complet fizic şi psihic, după golul trei, marcat de Mitic.

    Atenţie la locurile retrogradabile!
    În urma acestui rezultat, FC Argeş rămâne cu 22 de puncte după 14 etape şi pierde un loc în clasament în favoarea lui ALRO Slatina: de pe 3 pe 4. Pentru a nu avea surprize neplăcute, echipa antrenată de Viorel Dumitrescu ar trebui să nu mai piardă puncte, deoarece între locul 4 şi locul 9, diferenţa este de doar două puncte! Iar până la retrogradare sunt doar opt puncte…
    Foto: Prosport

    Gaz Metan Severin – FC Argeş 3-0 (1-0)
    Mitroi (36, 61), Mitic (82)
    GAZ METAN: Şteţca – Olah, Bălău, Cosic, Rusu – Mirescu, Mitic, Biţiş, Neacşa – Vancea, Boroiban. Antrenor: Florin Pârvu
    FC ARGEŞ: Croitoru – Tudor, Oct. Ionescu, Wallace, Briceag – Cârstoiu, Năstasie, M. Ion, A. Popa – Ivanică, R. Cârstea. Antrenor: Viorel Dumitrescu
    Arbitri: Marian Bordean (Sibiu) – Marius Nicoară (Băile Herculane) şi Cosmin Vatamanu (Bucureşti)
    Cartonaş roşu: Croitoru (16)

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3