930×122 CAPRA 5

    FC International vrea sa-si vanda scump pielea

    Cupa Romaniei: FC International – Rapid Buc.

    Pitesti. 28 octombrie 2009. Cupa Romaniei.
    Joi, 29 octombrie, FC International va intalni in opt-imile Cupei Romainiei pe Rapid Bucuresti. Antrenorul gruparii International Curtea de Arges, Stefan Stoica, a declarat ca în meciul cu Rapid va trimite pe teren o formula de echipa total schimbata fata de ultimul joc de campionat, dar se asteapta la o evolutie buna a jucatorilor sai. „Nu este vorba ca voi menaja jucatori, au totusi trei jocuri într-o saptamana, iar noi, chiar si echipele din cupele europene, nu putem rezista în acest ritm. Joi, voi folosi si ceilalti jucatori din lot, sa vedem pe care putem conta si în campionat. Avem fix 11 jucatori cu 11, joi nu va juca niciun titular din echipa de baza care a evoluat duminica. Le spun si rapidistilor sa vina si ei cu rezervele. Nu putem spune ca jucatori precum Abiodun, Menassel, Izvoranu, Daniel Stan, Claudiu Ionescu sau Chiriches sunt rezerve. Sunt convins ca Rapid va avea viata grea cu International”, a spus Stefan Stoica la conferinta de presa organizata înaintea meciului cu Rapid, din optimile Cupei Romaniei.
    Tehnicianul a precizat ca echipa sa va încerca sa evolueze cat mai bine contra rapidistilor: „Meciul de joi o sa fie foarte greu. Se pare ca ne-am schimbat putin mentalitatea pentru ca auzeam în ultimii 2-3 ani ca nu ne intereseaza Cupa. E totusi un trofeu pe care toti vor sa îl castige. Toate echipele au înteles ca cele doua competitii majore sunt campionatul si Cupa, iar ambele trebuie tratate la fel de serios, iar acest lucru îl vom face si noi”. Partida International Curtea de Arges-Rapid, din optimile Cupei Romaniei, se va disputa joi, de la ora 18:15, pe stadionul Dacia, din Mioveni.
    Fanii Rapidului care vor sa sustina echipa la Mioveni, în „optimile” Cupei Romaniei, trebuie sa aiba asupra lor cartea sau buletinul de identitate. Conform organizatorilor, suporterii alb-visinii care doresc sa urmareasca de la fata locului partida din deplasare nu vor avea acces în stadion daca nu vor prezenta la intrare documentele de indentitate.Foto:rapidisti.ro

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90