New Profesional Consult 930 x 122

Arges

Cupa României o încurca pe FC Argeş

 

 Antrenorul echipei FC Argeş, Viorel Dumitrescu, a încercat azi să dea o explicaţie eliminării ruşinoase din Cupa României, provocată de divizionara C Oltchim Rm. Vâlcea cu câteva zile în urmă. Dumitrescu a spus la conferinţa de presă a clubului că nu este interesat de Cupa României, fiindcă nu poate duce bătălii pe două fronturi cu actualul lot pe care-l are la dispoziţie, unul nu foarte consistent numeric şi valoric. „Intercalarea a două competiţii îmi dă programul peste cap, plus că mă şi încurcă. La precedentul meci de Cupă am avut un jucător eliminat, iar la Rm. Vâlcea i-am pierdut pe Negoiţă, care a fost eliminat şi pe Beuran, care s-a accidentat”, a spus Viorel Dumitrescu, neglijând faptul că o eventuală calificare ar fi dat posibilitatea de a întâlni pe Steaua sau Dinamo în următoarea fază a Cupei României.

Vrea 6 puncte cu Deva şi Bistriţa
FC Argeş va disputa următoarele două meciuri din cadrul Seriei B a Ligii secunde pe teren propriu, cu Mureşul Deva şi Gloria Bistriţa. Tehnicianul echipei doreşte victoria în ambele, ceea ce ar consolida Argeşului un loc pe podium după disputarea a cinci etape. „Şase puncte ar confirma începutul bun de sezon”, a spus Dumitrescu, care va reveni la formula de bază pentru meciurile de campionat, cu experimentaţii Năstăsie, Ghiţă, Cârstea, Wallace şi Cârstoiu în primul „unsprezece”. Antrenorul piteştenilor nu va conta pe cei Negoiţă şi Beuran în meciul de sâmbătă, cu Mureşul Deva.

Brazilianul Wallace e fericit să joace la FC Argeş
Wallace

Unul dintre cei mai în formă jucători ai Argeşului în acest start de sezon este brazilianul Wallace Da Silva , transferat în vară de la Albota. Wallace spune că este fericit că a făcut pasul acesta şi îşi doreşte o comportare cât mai bună în campionat cu noua sa echipă. „Liga a doua e la un alt nivel faţă de ceea ce jucam la Albota, întâlneşti echipe mai bune, cu jucători mai valoroşi. Doresc ca echipa să-şi continue parcursul bun de până acum şi cu şase puncte în următoarele două meciuri de acasă am rămâne în partea superioară a clasamentului”, a spus brazilianul, într-o română surprinzător de bună.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90