930 x122 grota rece

    Wesley_Mioveni

    Cutremurul a venit mai devreme la Mioveni: 0-5 cu FC Vaslui!

    Brazilienii Wesley şi Adailton, plus „brazilianul” Sânmărtean, au îngropat aseară cinci goluri în poarta nefericitului Hăisan! CS Mioveni a suferit cea mai grea înfrângere pe teren propriu din istorie, în urma unui meci entuziasmant făcut de tripleta de aur a Vasluiului. „Vedetele” Dică, Neaga, Mărgăritescu şi Tănasă au privit neputincioase cum oaspeţii înscriu gol după gol şi ies de pe teren în aplauzele spectatorilor argeşeni!

    În ultimul meci al etapei a noua, CS Mioveni întâlnea acasă pe FC Vaslui, echipa care în această vară a încercat să se califice în grupele Ligii Campionilor. Cu trei campioni în lot (Dică, Neaga şi Mărgăritescu), gazdele n-au avut replică în faţa formaţiei lui Viorel Hizo, care beneficiază de un atac letal, format din Sânmărtean, Wesley şi Adailton.
    Prima oară, aceştia au lovit în minutul 9. Pe un contraatac purtat în viteză, Sânmărtean a centrat perfect pentru lovitura de cap a lui Wesley, lăsat nesupravegheat de apărare. 17 minute mai târziu, învingătoarea era deja stabilită: Adailton a executat înşelător o lovitură liberă, mai mulţi jucători au trecut pe sub balon, păcălindu-l pe portarul Hăisan, iar mingea s-a scurs liniştită în plasă. 0-2, şi gazdele încă mai aveau un strop de speranţă, alimentat de zbaterea în atac a lui Ciprian Tănasă, singurul care a încercat să facă ceva în acest meci.

    După pauză, s-a dezlănţuit uraganul! Adailton a mai înscris o dată, tot pe contraatac, finalizând cu un voleu la colţul lung, la doar trei minute după reluarea jocului. Apoi, Sânmărtean s-a mai distrat o dată cu Ionuţ Voicu şi colegii lui de pe partea dreaptă a apărării, a centrat în careul mic, de unde Wesley a înscris cu genunchiul (minutul 62). Şi, ca umilinţa să fie completă, Dan Săndulescu a deviat nefericit în poartă o lovitură liberă executată de acelaşi Wesley.

    CS Mioveni pierde cu 5-0 pe teren propriu şi are nevoie urgentă de resuscitare din partea unui antrenor cu ştate în regulă, Constantin Stancu fiind până acum doar interimar. Formaţia argeşeană a rămas cu 7 puncte în clasament şi a coborât pe penultima poziţie. Etapa viitoare, CS Mioveni va juca în Giuleşti!

    CS Mioveni – FC Vaslui 0-5 (0-2)
    Wesley (9, 62, 78), Adailton (26, 48)

    MIOVENI: Hăisan – I. Voicu, Săndulescu, Olteanu, Baicu – Coşereanu, Mărgăritescu, V. Gheorghe (60 Ad. Iordache), Neaga (65 Enache) – Dică, Tănasă. Antrenor: Constantin Stancu
    VASLUI: Cerniauskas – Milanov, Papp, Farkaş, Milisavljevic – Pavlovic, Wesley (81 Buhăescu), Zmeu (69 R. Costin), Sânmărtean – Adailton, Temwanjera (75 Bello). Antrenor: Viorel Hizo

    Arbitri: Marius Avram (Bucureşti) – Cristian Nica (Ploieşti) şi Zoltan Szekely (Baia Mare)
    Cartonaşe galbene: Neaga – Pavlovic

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90