930 x122 grota rece

fc arges

CUVÂNTUL DE ORDINE LA FC ARGEȘ: PROMOVAREA!

FC Argeș 1953 va disputa astăzi ultimul său meci de pregătire înainte de reluarea sezonului competițional.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

De la ora 12:30, alb-violeții vor întâlni echipa de juniori a Şcolii „Nicolae Dobrin”, echipă pregătită de Eduard Augustin. Partida se va juca pe terenul sintetic al complexului sportiv „Nicolae Dobrin” din Pitești.

Antrenorii piteștenilor, Mihai Zanfir şi Vali Năstase, vor avea astfel ultima ocazia să verifice în teren întreg lotul de jucători pentru apropiatele confruntări din Cupa României și, mai ales, campionat.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Alb-violeții vor relua sezonul competițional duminică, 8 martie. Atunci, de la ora 11, FC Argeş 1953 va juca în Priboieni cu echipa locală A.S. Vulturii, meci contând pentru sferturile de finală ale fazei județene a Cupei României. Ulterior, sâmbătă, 14 martie, piteștenii vor relua și disputele din campionat, din Liga IV-a (Județeană). Obiectivul: promovarea în Liga a III-a. (Foto Arhivă: fcarges1953.ro)

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90