930 x122 grota rece

dacia_cfrcraiova

DACIA a facut egal cu CFR Craiova

Craiova.15 noiembrie 2009. Dacia Mioveni.
Dacia Mioveni a incheiat la egalitate partide sustinuta pe terenul celor de la Gaz Metan CFR Craiova, scorul de pe tabela ramanand nemodificat pe parcursul celor 90 de minute.
Meciul a fost plin de ratari de ambele parti, primii cei care aveau insa sa rateze marile ocazii ale meciului au fost jucatorii lui Jerry Gane. Acestia au inceput sarabanda ratarilor dupa 20 de minute de joc, atunci cand Craciun, singur cu poarta goala in fata, a preferat sa faca o preluare in locul unui sut. Acelasi Craciun a mai ratat o mare ocazie pana la pauza.
Repriza secunda a fost cea care l-a scos in evidenta pe Ilie, portatul Daciei. Acesta a reusit performanta de a-i opri pe olteni din drumul spre gol de trei ori intr-un singur minut, dupa trei cornere consecutive ale acestora. Realizand ca din interiorul careului nu au cum sa-l bata pe portarul Daciei, elevii lui Gane au incercat si din afara lui, insa nici macar suturile la vinclu ale gazdelor nu a fost suficient de bune pentru a-l bate pe goal-keeper-ul argesenilor.
La final, ambii antrenori s-au declarat multumiti de punctul obtinut, chiar daca fiecare si-ar fi dorit victoria. „Pana la urma am scos un punct. E un rezultat echitabil. Noi am venit sa castigam, dar trebuie sa mai si poti, nu e suficient doar sa vrei”, a declarat tehnicianul oaspetilor, Iordan Eftimie.
Chiar daca nu a castigat, antrenorul oltenilor, Jerry Gane se multumeste cu faptul ca echipa sa nu a mai pierdut de cinci etape: „A fost un meci echilibrat, chiar daca noi am avut cele mai mari ocazii. Ei au avut un singur sut in prima repriza din cate imi amintesc. A fost un joc de lupta in care daca inscria cineva, castiga. Cand joci cu echipe bune, trebuie sa dai un gol din maxim doua ocazii, noi nu am putut astazi din cinci. Oricum, e un punct, suntem neinvinsi de cinci etape si asta e un lucru bun”. sursa: liga2.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90