EcoMoto 930×122

dacia_mioveni

Dacia intalneste pe Baia Mare

Mioveni. 20 noiembrie 2009. Dacia Mioveni.
In etapa a 15 a Ligii secunde de fotbal Dacia Mioveni intalneste maine, pe teren propriu, de la ora 11.00 pe FC Baia Mare, ocupanta locului 10. In speranta unui rezultat bun, baimareni au plecat inca de ieri spre Mioveni, vor avea insa un meci greu, cu atat mai greu cu cat cei doi antrenori ai echipei nu vor putea conta pe aportul a sase jucatori: Danut Somcherechi suspendat pentru cumul de cartonase galbene, Marius Drule, Vlad Vanca, Andrei Agiurgioaie accidentati, Cirpian Durus cu pneumonie si Petrica Negrea care si-a spart capul in timpul antrenamentul de azi. Capitanul baimarenilor are 7 copci pe frunte si mai mult ca sigur nu va evolua in partida de maine.
Dacia Mioveni, echipa care lupta pentru promovare, se afla pe locul patru in clasamentul Ligii secunde cu 24 de puncte, la egalitate cu ocupanta locului trei, UTA Arad, fiind despartite doar de golaveraj.Echipa argeseana a inregistrat in ultimele trei etape o victorie in deplasare la CS Otopeni (1-1) si un egal cu Gaz Metan Craiova (0-0), si inca un egal acasa cu Minerul Lupeni (0-0). FC Baia Mare vine dupa o infrangere pe teren propriu (1-2) cu Silvania Simleu si doua victorii in deplasarile de la FC Bihor Oradea (2-1) si Fortuna Covaci (2-1).

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3