930 x122 grota rece

    daciamioveni2

    Dacia la egalitate cu FC Arges

    Pitesti. 28 noiembrie 2009.Dacia Mioveni.
    Cu antrenorul principal Iordan Eftimie si secundul Marius Stoica suspendati de catre conducerea clubului, fotbalistii Daciei Mioveni au reusit o victorie importanta care i-a propulsat pe locul patru, la egalitate de puncte cu FC Arges, ocupanta locului trei.
    Infrangerea rusinoasa in fata proprilor suporteri, scor 2-4, l-a scos din sarite pe antrenrul bihorenilor, Ovidiu Lazar care si-a mustrat fotbalistii la finalul jocului. „Am facut cadou toate golurile marcate de ei. Au fost greseli individuale, si am incasat golurile ca la gradinita. S-a vazut lipsa de experienta, am jucat cu copiii si s-a vazut acest lucru. Nu se poate face peste noapte o echipa cu asa jucatori tineri. Este foarte greu sa cresti jucatori tineri la minus zece in clasament, dar s-a hotarat sa se renunte la fotbalistii cu salarii mari si acum trebuie sa ne descurcam cum putem”, a declarat dupa partida Ovidiu Lazar.
    De rezultatul inscris pe tabela de marcaj a fost surprins si tehnicianul Daciei care nu s-a asteptat sa castige la asemenea scor. „Sincer nu ma asteptam sa castigam atat de usor si la un asemenea scor. Ei au pacatuit facand foarte multe greseli individuale”, s-a limitat sa spuna Nicolae Bratu, antrenorul de portari ai Daciei.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90