Donaris 930 x 122

bilasco_unirea-inter

Dan Petrescu:”Interul nu va avea probleme cu retrogradarea!”

Mioveni. 21 noiembrie 2009. FC International.
Campioana Unirea Urziceni s-a impus astazi cu scorul 2-1, pe terenul nou-promovatei International Curtea de Arges, in etapa a 14-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Voiculet ’52, pentru gazde, respectiv Bilasco ’20 si Onofras ’40, pentru oaspeti. Interistii raman in continuare pe pozitia a 12 cu doar 15 puncte. Nemultumit de acest esec, tehnicianul Stefan Stoica, crede ca primul gol i-a oprit pe elevii sai din tentativa de a castiga. „Am pierdut, din nou, urat un meci pe teren propriu si ne ducem crucea in continuare. E un nou esec pe teren propriu, dar la fel ca pana acum, am aratat un joc destul de bun. Am inceput bine meciul chiar daca Urziceni a avut cateva ocazii de a inscrie. Apoi, am luat gol dupa o faza cand s-a dictat corner, desi trebuia sa fie out de poarta. Apoi, imediat s-a facut 2-0 si ne-a fost greu sa mai revenim. Cu toate astea, am revenit si am inscris in debutul partii secunde, insa nu am mai putut reveni chiar daca am avut sansa”, a declarat acesta.
Stoica mai spune ca este dezamagit de atitudinea elevului sau Emmanuel Kone, eliminat in minutul 88. „Kone a fost eliminat pentru ca a lovit cu capul, lucru pe care eu nu-l accept deloc, motiv pentru care va fi aspru sanctionat. Daca nu-i convine, se poate duce inapoi la Cluj, pe jos. Sunt gesturi de smecheras, pe care, la echipa mea nu le accept sub nicio forma. El evolueaza in Europa, dar gandeste ca in Africa”, a spus antrenorul despre ivorianul imprumutat de la CFR Cluj.
De cealalta parte, antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, s-a declarat multumit de evolutia echipei sale chiar daca gazdele au dominat in partea secunda a meciului. “Bursucul”considera succesul drept unul de moral inaintea partidei cu FC Sevilla. “A fost o partida destul de dificila, dar victoria cu International conteaza foarte mult pentru noi inaintea jocului cu FC Sevilla. Am avut la inceput o serie de doua sau trei ocazii de gol importante, dar pe care le-am ratat. Apoi, dupa pauza, Interul a reusit acel gol de generic si s-a pus o presiune destul de mare asupra noastra. E bine ca pana la urma a ramas 2-1 si conteaza foarte mult, atat pentru meciul cu Sevilla, cat si pentru clasament”, a spus Petrescu, adaugand ca „International nu va avea probleme cu retrogradarea in acest sezon la cum joaca.”

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90