Donaris 930 x 122

    FOTBALISTUL_DANIEL_CONSTANTIN

    Daniel Constantin, căpitan de echipă la fotbal!

    De Ziua Internațională a Sportului, 18 mai, Tineretul Conservator Argeș a organizat competiții sportive în cadrul proiectului „Săptămâna Sportului”. Cu această ocazie, ministrul Daniel Constantin a fost căpitanul echipei de fotbal a seniorilor din PC.

    Activitățile sportive s-au desfășurat în perioada 13-18 mai. Pe 13 mai a avut loc campionatul de Darts, pe 14 mai s-au jucat campionatul de ping-pong și prima etapă a campionatului de fotbal între echipele TC Argeș, iar pe 15 mai au avut loc competițiile de șah și table.

    Cel mai important eveniment la care au participat membrii TC Argeș a fost meciul de fotbal dintre selecționata de seniori a Partidului Conservator și cea de tineret. Echipa de seniori l-a avut căpitan pe ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, deputatul de Pitești Daniel Constantin, fiind compusă, printre alții, și din secretarul de stat Codrin Scutaru și deputații Cătălin Drăgușanu și Aurelian Ionescu. Echipa de tineret a avut trei titulari din organizația Argeș. Evenimentul de închidere a proiectului l-a constituit tot un meci de fotbal, între TC Pitești și TC Câmpulung-Muscel, desfășurat în comuna Rucăr, pe 18 mai.

    „Acțiunile sportive au fost organizate nu doar în scop de recreere pentru membrii Partidului Conservator. Prin intermediul acestora dorim să tragem un semnal de alarmă asupra sedentarismului din România, care s-a accentuat în ultimii ani în rândul tinerilor. Conform statisticilor din 2012, 30% dintre tineri nu practică niciun sport, mulțumindu-se, probabil, să stea în fața calculatorului sau să aibă alte ocupații. Sportul înseamnă nu doar sănătate, ci și disciplină, fiind o componentă importantă pentru pentru un stil de viață sănătos și ordonat”, declară Codruț Matei, președintele Tineretului Conservator Argeș.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3