930 x122 grota rece

    Daniel_Ghita_accidentare

    Daniel Ghiţă nu mai joacă fotbal anul acesta!

    Căpitanul echipei FC Argeş a primit un verdict dur din partea medicilor care l-au consultat, după accidentarea pe care a suferit-o în chiar primul minut al partidei FC Argeş – Gloria Bistriţa: are ruptură a ligamentelor încrucişate şi va trebui operat de urgenţă! Perioada de recuperare este de minim şase luni, ceea ce înseamnă că sezonul de toamnă este compromis total. Cu o refacere ca la carte, Ghiţă poate spera să revină pe terenul de fotbal la începutul returului!

    În chiar primul minut al jocului din Trivale cu Gloria Bistriţa, căpitanul echipei FC Argeş, Daniel Ghiţă, s-a accidentat şi a părăsit terenul, fiind înlocuit de antrenorul Viorel Dumitrescu. Deşi toată lumea a sperat ca Ghiţă să fi făcut o entorsă la genunchi, care să-l ţină departe de gazon doar trei săptămâni, RMN-ul făcut la Bucureşti a fost foarte clar: ruptură a ligamentelor. Primul care a aflat cumplita veste a fost chiar tehnicianul alb-violeţilor, care-şi punea mari speranţe în experienţa lui Ghiţă, în vederea îndeplinirii obiectivului propus pentru acest an: promovarea în Liga I.

    Fundaşul dreapta are 28 de ani, a debutat în Liga I în anul 2002 şi, de atunci, a strâns 14 meciuri în prima ligă fotbalistică a ţării. În sezonul trecut, Ghiţă a jucat la FC Silvania şi Oltul Slatina, dar cu FC Argeş are contract până în 2016. După ce Daniel Ghiţă a devenit indisponibil, banderola de căpitan de echipă a fost preluată de celălalt jucător cu mare experienţă în lotul Argeşului, Cosmin Năstăsie.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90