930×122 CAPRA 5

fc arges

De 8 Martie invită o femeie specială la meciul FC Argeș – Politehnica Iași

De 8 Martie invită o femeie specială la meciul FC Argeș-Politehnica Iași!

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Clubul FC Argeș a pus în vânzare bilete virtuale pentru meciul cu Politehnica Iaşi, din etapa 26 a Casa Liga 1, partidă programată luni, 8 martie, de la ora 17.30, pe stadionul Nicolae Dobrin.

Numărul de bilete virtuale cumpărate de un suporter este nelimitat, prețul unui bilet fiind de 5 lei (Sector Peluze), 10 lei(Tribuna 2) și 15 lei (Tribuna 1). Până astăzi s-au vândut 1.410 bilete, însă noi credem că cei care iubesc FC Argeş sunt mult mai mulţi. Pentru a vedea cât de mulţi susţinători are echipa noastră vom lansa o provocare fanilor.

Citiți și: Uzina Dacia. Se întâmplă pentru prima dată!

De 8 Martie, suporterii le pot oferi doamnelor şi domnişoarelor din viaţa lor un cadou inedit: participarea la meciul dintre FC Argeș și Politehnica Iași. Procedura este simplă. Toți fanii care au achiziționat bilete în valoare de minimum 50 de lei, pot trimite fotografia cumpărătorului și a doamnei sau domnișoarei pe care doresc să o invite la meci, iar la partida de luni seară, pozele trimise vor fi expuse în tribună.

Fotografiile vor fi trimise pe adresa marketing@fcarges.ro.

Actriţa Luminiţa Borta, fanul alb-violeţilor

 

 

Prima doamnă care și-a anunțat intenția de a fi ”prezentă” pe stadion este marea noastră actriță, regizor și fondator al Teatrului Independent Pitești, Luminița Borta. Cunoscuta actriţă are și un mesaj pentru toată suflarea alb-violetă: ”Cu toate că nu putem să fim prezenți fizic pe stadion, îi vom susține în continuare pe fotbaliștii noștri, iar pe 8 Martie, prin intermediul unei fotografii, voi fi alături de ei pe stadionul Nicolae Dobrin! Vă aștept și pe dumneavoastră lângă noi într-o zi atât de specială! Hai FC Argeș!”.

Biletele pot fi fi achiziționate de pe site-ul www.fcarges-pitesti.ro

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3