New Profesional Consult 930 x 122

fc arges

DE CE FC ARGEŞ NU JOACĂ MEREU ÎN NOCTURNĂ

De ce FC Argeş nu joacă mereu în nocturnă. FC Argeş Piteşti a dispus aseară cu scorul de 3-0 de formaţia Ştiinţa Miroslava într-un meci contând pentru etapa a 3-a a Ligii a doua.

Citiți și: Exclusiv. Noul stadion „Nicolae Dobrin”, anunțul care schimbă tot!

Meciul s-a disputat în nocturnă, atmosfera fiind una deosebită. Circa 4.000 de oameni au profitat de ocazie pentru a-şi vedea şi susţine favoriţii pe viu. Din păcate, FC Argeş nu poate juca toate meciurile „de acasă” în nocturnă, deşi autorităţile locale şi echipa doresc acest lucru, mai ales acum când temperaturile sunt caniculare.

Mulţi fani ai alb-violeţilor au făcut apel la autorităţi ca jocurile să se dispute seara, iar viceprimarul Sorin Apostoliceanu a oferit un răspuns care conţine şi o explicaţie.

Citiți și: Antrenorul Rapidului a fost bătut la Pitești

Noi am dori să fie toate meciurile în nocturnă, însă echipele adverse ar trebui să mai cheltuie cu încă o noapte la hotel şi de asta nu vor. În plus, îşi sau seama că pe nocturnă vin mulți suporteri şi e un dezavantaj pentru ei.”, a răspuns viceprimarul.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90