930 x122 grota rece

    titel_raduta

    De la Pitesti, la echipa nationala

    Fostul antrenor al handbalistilor pitesteni antreneaza acum nationala de handbal tineret a României. In vara acestui an, Titel Raduta a parasit banca tehnica a echipei de handbal masculin H&V Pitesti si a devenit antrenorul nationalei de tineret a Romaniei, dar si al echipei de juniori. Fostul antrenor al pitestenilor declara ca se simte foarte bine la Sighisoara si ca este incântat de munca pe care o depune. Pana acum a jucat cu echipa de juniori un meci impotriva echipei similare a Poloniei pe care a invins-o la o diferenta de 14 goluri. A mai participat si la un turneu unde au jucat cu echipa României B, cu echipa de juniori a Ucrainei si cu o echipa a Brasovului, turneu pe care elevii lui Titel Raduta l-au castigat.
    Chiar daca a plecat de ceva timp de la Pitesti, Titel Raduta continua sa urmareasca rezultatele argesenilor si spune ca echipa pare sa se fi redresat si isi doreste foarte mult ca handbalul sa fie evitat de criza economica.
    Cu toate ca sarbatorile de iarna bat la usa, tehnicianul pitestean spune ca nu are timp de planuri si petreceri. Craciunul si Revelionul le va petrece in familie, la Pitesti , dupa care pe 5 trebuie sa se prezinte la Sighisoara pentru a relua munca la lotul de tineret, iar mai apoi va pleca in cantonament cu echipa de cadeti pana pe 24 ianuarie.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3