EcoMoto 930×122

FC_Arges_cu_FC_Bihor

Deşi nu mai câştigă de 3 etape, Dumitrescu nu are ce să le reproşeze fotbaliştilor

Antrenorul echipei FC Argeş, Viorel Dumitrescu, nu părea prea supărat pentru al doilea rezultat de egalitate obţinut pe teren propriu, al treilea consecutiv. Cu toate că jocul echipei scârţâie îngrozitor, tehnicianul alb-violeţilor spune că nu are ce să le reproşeze elevilor lui! Jocul care a îndepărtat definitiv spectatorii, jocul care s-a disputat într-un tablou dezolant…

Singurul moment palpitant al meciului de sâmbătă, dintre FC Argeş şi FC Bihor, a fost cel care a amânat începutul jocului cu cinci minute! Un câine maidanez a intrat pe teren şi, în hazul general al puţinilor spectatori prezenţi în Trivale, nu a vrut să mai iasă, lăsându-se alergat de masori şi de jucătorii de rezervă.

Meciul a fost foarte plictisitor. Din nou, FC Argeş a prestat un joc sub aşteptări, în ciuda promisiunilor că prestaţiile din ultimele două etape vor fi făcute uitate. Încet-încet, FC Argeş îşi creează un complex al meciurilor disputate pe stadionul Nicolae Dobrin, acesta fiind al treilea meci pe care alb-violeţii nu reuşesc să-l câştige, după înfrângerea cu Gloria Bistriţa (1-3) şi egalul ruşinos cu Arieşul Turda (2-2). De altfel, în clasamentul meciurilor de pe teren propriu, FC Argeş ocupă un modest loc 5.

La finalul meciului, antrenorul Viorel Dumitrescu i-a felicitat pe jucătorii săi, spunând că nu are ce să le reproşeze: „Nu am ce să le reproşez jucătorilor mei, pentru că au avut atitudine, au jucat bine, au arătat că îşi doresc victoria. Dar… nu am câştigat! A fost un meci în care, în prima parte, niciuna dintre cele două formaţii nu a riscat. Nu au fost multe ocazii de a marca. Lucrurile s-au schimbat în partea a doua, cred că au fost multe oportunităţi de a marca de partea noastră. Din păcate nu am reuşit să introducem mingea în poartă şi până la urmă asta e tot ce contează în fotbal. Rămânem acolo sus şi sunt convins că până la finalul sezonului vor mai fi surprize, pentru că avem parte de un campionat foarte echilibrat, mult mai echilibrat decât am crezut eu iniţial”.

FC Argeş continuă să se păstreze pe locul 3 al clasamentului, după nouă etape jucate, cu 16 puncte, cu două mai puţine decât Poli Timişoara (locul 2) şi Gloria Bistriţa (lider), dar aceasta din urmă are un joc mai puţin disputat.
Foto: www.violafans.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90