EcoMoto 930×122

diana_enache_tenis

Diana Enache a câştigat turneul de tenis din Antalya

Tenismena piteşteană Diana Enache a învins azi în finala turneului ITF Challanger din Antalya pe nemţoaica Anna-Lena Friedsam cu 6-4, 6-2 şi a cucerit al treilea turneu ITF din acest an, al şaptelea din carieră. Pentru această performanţă, sportiva în vârstă de 24 de ani s-a ales cu 12 puncte ATP şi un CEC în valoare de aproape 1.300 de dolari.

După victoriile de la Iaşi şi Arad, din această vară, piteşteanca Diana Enache şi-a trecut în palmares un al treilea turneu ITF câştigat în 2011: cel din Turcia, de la Antalya. Diana este antrenată de tatăl ei, Remus Enache, cel care l-a descoperit şi pe Adrian Ungur, iar în acest moment ocupă locul 381 în clasamentul WTA, loc ce va fi îmbunătăţit simţitor.

Parcursul din Antalya a fost aproape fără greşeală. Din postura de cap de serie nr. 1, Diana Enache a trecut de toate adversarele fără să cedeze niciun set, excepţie făcând meciul din sferturi, acolo unde victoria ei a stat în balanţă. În faţa germancei Jasmin Steinherr, piteşteanca a trebuit să se întrebuinţeze serios, setul al treilea adjudecându-şi-l la tie-break: 7-6(4). În finală, Diana a învins o altă nemţoaică, pe Anna-Lena Friedsam, cea care în semifinale trecuse de românca Laura Andrei, cap de serie nr. 2

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90