EcoMoto 930×122

dica-eliminat

Dică marchează pentru Mioveni şi aduce victoria Chiajnei

Cel mai important meci pentru CS Mioveni din acest tur de campionat a început perfect şi s-a terminat dezastruos. Meritul este în totalitate al lui Nicolae Dică, cel care şi-a adus echipa de la extaz la agonie. Mai întâi a deschis scorul pentru Mioveni, după care şi-a lăsat coechipierii cu un om în minus pentru 75 de minute! Chiajna câştigă derby-ul suferinţei cu 3-1 şi pasează „lanterna roşie” echipei lui Mihai Stoichiţă.

Ce nebunie de meci! În primele 10 minute, CS Mioveni a zburdat aşa cum nu a făcut-o foarte des nici măcar în Liga a II-a! Ciprian Tănasă a avut în acest debut de joc patru şarje ofensive, finalizate de fiecare dată destul de periculos pentru poarta lui Gospodinov. Inevitabilul s-a produs, şi acelaşi Tănasă a scos un penalty în minutul 13, transformat de Dică. 0-1. Totul părea uşor, mai ales că gazdele nu trecuseră de centrul terenului, dar Dică sare la cap în minutul 15 împreună cu Vitinha, îi aplică un cot în figură portughezului neintenţionat şi vede cartonaşul roşu! Mai mult, la doar patru minute distanţă, Alexandru Radu egalează după o lovitură de cap de la 2-3 metri, după ce a fost scăpat din vedere de apărarea rarefiată a Mioveniului. 1-1.

La adăpostul a 75 de minute de superioritate numerică, Concordia Chiajna o ia metodic, fără a se grăbi să asalteze poarta lui Popescu. Prima ocazie cu adevărat importantă vine în minutul 34, când Stere şutează de la 16 metri foarte periculos. Apoi, Vlad Munteanu catapultează o bombă în transversala lui Octavian Popescu, cu trei minute înainte de finalul primei reprize, şi… cam atât până la pauză.

Mihai Stoichiţă îl introduce pe Neaga în locul lui Coşereanu pentru o mai mare susţinere a atacului, în condiţiile în care era clar că gazdele vor forţa victoria. Şi şi-o vor contura uşor, dar sigur: mai întâi printr-un penalty transformat de Bălţoi, obţinut de Mihalcea, după o cursă interesantă printre jaloanele din apărarea Mioveniului; apoi prin Iliescu, care a beneficiat de o gafă incredibilă a portarului Popescu, cel care a respins mingea la adversar, în loc să o prindă.

La 3-1, Concordia reduce motoarele şi prilejuieşte oaspeţilor un joc mai curajos pe atac. Introducerea lui Ayza înviorează avanposturile Mioveniului, dar ocaziile apar rar şi târziu. Până şi penalty-ul primit în al doilea minut de prelungire este tardiv şi, drept de consecinţă, Ciprian Tănasă îl ratează. 3-1 sau 3-2, tot un drac…

 

Concordia Chiajna – CS Mioveni 3-1 (1-1)
Al. Radu (19), Bălţoi (66-penalty), Iliescu (73) – Dică (13-penalty)

CHIAJNA: Niţă – Dumitrescu, Mamele, Bozga, Vitinha – A. Popa (61 Chiţu), Stere, Al. Radu (51 Iliescu), V. Munteanu – Mihalcea (67 Salem), Bălţoi. Antrenor: Laurenţiu Diniţă
MIOVENI: Popescu – I. Voicu, Săndulescu, Olteanu, Ad. Iordache, Crăciun – Enache (66 Ayza), V. Gheorghe (89 Lircă), Coşereanu (46 Neaga) – Dică, Tănasă. Antrenor: Mihai Stoichiţă

Arbitri: Augustus Constantin (Rm. Vâlcea) – Iulian Radu (Bucureşti) şi Marius Nicoară (Băile Herculane)
Cartonaşe galbene: Al. Radu – Neaga, V. Gheorghe
Cartonaş roşu: DICĂ (15)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90