Donaris 930 x 122

dica-eliminat

Dică: „E vina mea… dar nu prea”

Eliminat încă din minutul 15 al partidei Concordia Chiajna – CS Mioveni, la scorul de 1-0 pentru argeşeni, Nicolae Dică şi-a lăsat pentru o oră şi un sfert echipa în inferioritate. Cu un om în minus, Mioveniul nu a rezistat şi a pierdut cu 3-1, motiv pentru care Dică şi-a asumat public vina. A lui, sau a arbitrului?

„Consider că acest joc s-a pierdut numai din cauza mea. Am făcut un joc foarte bun pînă în minutul 16, dar a fost acel moment nefericit. Însă, consider că nu am greşit cu nimic la acea fază. Doar am sărit la cap. Ghinionul a fost că adversarul a sărit şi el, era mai mic ca mine, şi a sărit direct în cotul meu. Chiar am fost surprins când am primit roşu…”, a declarat ieri fostul jucător al Argeşului şi al Stelei.

Augustus Constantin este învinuit că a făcut exces de zel, deoarece nu a văzut faza, ci i-a fost povestită prin intercomunicaţie de către arbitrul asistent. Acesta a oferit şi verdictul: „Dă-i galben”, a auzit directorul general Răzvan Tunaru că i-ar fi spus asistentul lui Augustus. Fiul fostului şef al CCA chiar a scos „galbenul”, dar a văzut sângele şiroind din capul portughezului Vitinha, s-a răzgândit şi a arătat brusc cartonaşul roşu! „Faza s-a petrecut chiar lângă noi. Ce să facem dacă Vitinha are un metru şi douăzeci, iar Dică e mult mai mare?”, a comentat supărat şi Răzvan Tunaru.

De altfel, miovenenii sunt foarte supăraţi că, în ultimele trei etape, cu Rapid, Petrolul şi Chiajna, echipa a fost dezavantajată clar de către arbitri. Aşa cum a remarcat şi www.epitesti.ro, cele mai grave erori de arbitraj s-au petrecut acum două etape, la meciul din Giuleşti, atunci când trei dintre cele patru goluri primite de CS Mioveni au fost „opera” arbitrilor! „Toată lumea spune că nu trebuie să vorbim despre arbitraje… Eu cred că este o greşeală. Tu plăteşti, altul te fură şi tu trebuie să taci din gură! E o ciudăţenie! Nu este corect să n-ai voie să te exprimi, că te sancţionează. E normal ca cei care bagă bani să poată să-şi spună opinia. Tragem un semnal de alarmă, indiferent că suntem mici…”, a mai spus Tunaru.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90