New Profesional Consult 930 x 122

    penescu_ingandurat

    Din puscarie, Penescu il apara pe Nicolescu

    Surse judiciare dezvaluie ca Penescu sta inchis de 9 luni fiindca „nu-l toarna” procurorilor pe Constantin Nicolescu, presedintele Consiliului Judetean Arges. „Penescu nu mai sta in penitenciar pentru fotbal. Acel dosar e finalizat, e deja in instanta si nu ar mai putea influenta martorii. Il tin la beci din ca sa cedeze si sa-l dea in primire pe Constantin Nicolescu, seful Consiliului Judetean Arges, un baron local al PSD-ului. De fapt, asta e tinta mare „, afirma surse din barou. Nicolescu a si fost convocat la DNA Pitesti in cazul Penescu de mai multe ori.
    In zecile de interogatorii la care a fost supus pana acum, lui Penescu i s-a cerut sa dea informatii despre Nicolescu, chiar cu promisiunea eliberarii din arest. Anchetatorii incearca sa dovedeasca implicarea fostului senator PSD in mai multe afaceri ilegale, unde l-ar fi avut partener chiar pe Penescu. Fostul patron de la FC Arges refuza insa sa dea vreo declaratie. De fiecare data umple colile albe cu cate un „Z”. Din acest motiv, procurorii l-au si poreclit „Zorro”. Nu acelasi lucru s-a intamplat in cazul fostului sef al Regionalei Oficiului pentru Protectia Consumatorilor, Cristian Libertatu, care dupa cateva luni de detentie a cedat si a preferat libertatea in schimbul cooperarii totale cu anchetatorii.
    Ca si Cornel Penescu, fostul sef al CCA, Gheorghe Constantin, a ramas incarcerat din aprile 2009. Exista informatii ca arbitrii stiau ca „Vilcea” era omul lui Penescu. „Daca un conducator incerca sa ne mituiasca, trebuia sa-l anuntam pe Constantin. Dar el era cu Penescu. Asta insemna sa-ti ratezi cariera. Asa ca ori luai banii, ori te prefaceai ca accepti mita, dar dupa meci. Faceai dus si fugeai de acolo”, a povestit unul dintre arbitri. sursa:liga2.ro

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90