NOR CURIER 930X122

tanase_si_iulia

Dodel: permis ba, alcool da, prins de politisti in Pitesti

Cristi Tănase a fost prins în Piteşti, pe Calea Bucureşti, cu o alcoolemie de 0,2 la mie. Jucătorul Stelei s-a urcat la volanul maşinii sale, un Mercedes CLS, deşi nu avea permis, care îi fusese suspendat în urmă cu câteva luni.

Atunci, jucătorul a fost prins rulând cu viteză şi a rămas fără permis. Agenţii rutieri au descoperit că el a circulat cu o dovadă expirată, aşa că i-au întocmit dosar penal.
După ce Cristi Tănase a fost prins conducând sub influenţa băuturilor alcoolice, mama fotbalistului de la Steaua, Cristina, a fost implicată într-un accident rutier. Passat-ul pe care-l conducea a fost lovit de un tir, iar în urma impactului, maşina i-a fost avariată destul de serios. Din fericire, ea a scăpat doar cu o sperietură zdravănă.
{loadposition inside}

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3