Donaris 930 x 122

cristi-tanase

Dodel vrea dreptate: se judeca cu Politia!

Pitesti. 28 aprilie 2010.
Mult laudata speranta a fotbalului argesean, atacantul stelist Cristian Tanase se judeca de mai bine de jumatate de an cu Politia. Mai exact, fotbalistul a dat in judecata Politia Rutiera Arges si a cerut anularea deciziei de retinere a permisului auto, pe care oamenii legii i l-au ridicat pentru o perioada de 90 de zile vara trecuta. Desi Tanase a reintrat in posesia permisului auto, iar de la incident a trecut aproape un an, dupa sase luni de judecata a castigat procesul cu Politia. Oamenii legii nu s-au dat batuti si au intentat recurs la acesta decizie judecatoreasca, care nu il mai ajuta pe Tanase foarte mult in prezent, in afara faptului ca nu mai este obligat sa plateasca amenda de circulatie in valoare de 270 de lei.
Fotbalistul pitestean, Cristi Tanase, ramasese fara permis de conducere dupa ce a fost surprins de aparatul radar al Politiei Rutiere conducand autoturismul sau, marca Audi A 6, cu viteza de 107 km pe ora, în localitatea argeseana Draganu, pe DN 7 Pitesti-Ramnicu-Valcea, unde viteza legala este de 50 de km pe ora.
Cu toate ca initial fotbalistul nu a contestat viteza ci faptul ca nu s-ar fi aflat el la volan ci fratele sau Ionut, pana la urma Dodel a dorit sa-si caute dreptatea in justitie deoarece Politia Rutiera i-a afectat imaginea cand au facut publica fapta sa.Pana cand se va judeca recursul vor mai trece luni bune si cum vara se apropie, Tanase va avea din nou ocazia sa-si piarda permisul.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3