930 x122 grota rece

Viorel_Dumitrescu_la_Timi

Dumitrescu a înţepat iar arbitrii

Aşa cum s-a obişnuit după un insucces, antrenorul echipei FC Argeş s-a luat de arbitraj. Bănuind că ar putea cădea în ridicol criticând arbitrajul după 0-3 cu Poli Timişoara, în condiţiile în care alb-violeţii din Piteşti nu au arătat mai nimic, Dumitrescu a voalat puţin atacul împotriva brigăzii de arbitri. De asemenea, tehnicianul Argeşului nu înţelege de ce elevii lui au fost atât de fricoşi pe stadionul „Dan Păltinişanu”.

„Am stat cu fundu-n poartă”

Viorel Dumitrescu a fost nemulţumit de faptul că arbitrii au protejat prea mult echipa gazdă, ferindu-se să semnalizeze faulturi evidente şi obligând, astfel, ca proprii jucători să evolueze mult mai prudent decât de obicei. „E clar că Timişoara e cea mai bună din serie totuşi nu trebuia protejată de arbitrii azi. Mă refer la săriturile cu braţele ale lui Mera, trebuia eliminat de mult. Nu justifică asta greşelile noastre”, a spus Dumitrescu, care a fost mult mai reţinut cu criticile decât după alte meciuri în care crede că a fost dezavantajat de arbitraj.

În acelaşi timp, antrenorul Argeşului a fost dezamăgit de frica în joc arătată de fotbaliştii pe care-i pregăteşte. „Felicit echipa gazdă, diferenţa e corectă astăzi. Nu înţeleg frica elevilor mei. Nu am tras niciodată la promovare, suntem o echipă tânără în formare. Poli Timişoara e vicecampioana României. Nu justifică asta scorurile mai slabe în deplasare, însă nu mai e motivarea din Liga I. Experienţa jucătorilor a făcut diferenţa. Nu am jucat deschis, am jucat chiar prea mult cu fundul în poartă”, a mai declarat Viorel Dumitrescu.

„Scorul trebuia să fie mult mai mare”

Omologul lui Dumitrescu de pe banca Timişoarei, Vali Velcea, nu a fost de acord cu piteşteanul, spunând că nu arbitrii au făcut diferenţa în meciul dintre cele două formaţii. Mai mult, Velcea susţine că echipa sa s-a ridicat la nivelul prestaţiei cu Steaua şi, în aceste condiţii, puţine echipe din Liga I, poate chiar niciuna, nu i-ar fi rezistat lui Poli. „Este opinia dânsului, Poli a arătat un plus sau două, a arătat un joc la fel de bun ca cel cu Steaua. Este un avantaj liniştitor, dar echipa nu va reduce motoarele, încerc să implementez un spirit, mi-ar plăcea să fim cât mai siguri cu cât ne distanţăm în clasament. A fost un meci care ne-a asigurat continuitatea, ne-a adus un rezultat bun. Scorul trebuia să fie mult mai mare, echipa a practicat un joc de calitate, cu multe ocazii. Rămân la aceeaşi părere că acest compartiment ofensiv este mai pretenţios, mai avem de muncă pentru a juca la fiecare meci aşa. Jucătorii au dat dovadă că pot, au realizat un joc pe fond de putere şi siguranţă. Dacă jucam în prima ligă, puţine echipe ne puteau opri cu acest joc”, a declarat după meci Vali Velcea.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90