New Profesional Consult 930 x 122

    fc-arges

    Secundul Argeşului, despre meciul cu Arieşul Turda: „Vin ca înecaţii”

    Antrenorul secund al echipei FC Argeş începe să îl copieze pe principalul Dumitrescu, care săptămâna trecută o făcuse pe Juventus o echipă de pluton. Azi, la conferinţa de presă a clubului, Valentin Ivan a dat şi el o declaraţie ieşită din tipar: „Jucăm cu ultima clasată şi vor veni ca înecaţii aici!”, a spus acesta, referindu-se la Arieşul Turda, adversarul Argeşului de sâmbătă, din cadrul etapei a şaptea a Ligii secunde.

    Victoria dramatică de la Bucureşti, din meciul cu Juventus, obţinută în prelungiri deşi echipa evolua cu doi oameni mai puţin pe teren, i-a dat antrenorului Viorel Dumitrescu mai mult de lucru decât ar putea crede cineva. Tânărul tehnician al formaţiei alb-violete se teme acum ca succesul să nu li se urce la cap elevilor lui, aşa cum s-a întâmplat înainte de derby-ul cu Gloria Bistriţa, atunci când FC Argeş se cocoţase pe primul loc al clasamentului. Colaboratorul lui Dumitrescu pe banca tehnică, Valentin Ivan, spune că „Lucrăm mult pe plan psihologic. Ei sunt foarte tineri şi au multe scăpări. Ajung imediat să creadă că sunt cei mai buni şi s-a văzut cum s-au comportat cu Bistriţa. Şi-au dat seama că au nevoie să fie serioşi”.

    „S-au pus pe picioare prea repede”
    Deşi e în continuare „lanterna roşie” a Seriei B, Arieşul Turda are potenţialul de a realiza rezultate bune, crede secundul Argeşului: „Au pus săptămâna trecută un nou antrenor, care se pare că a reuşit prea repede să-i pună pe picioare. Vor începe şi ei să joace, pentru că din ce informaţii avem noi, nu au o echipă foarte rea. Probabil că a fost un blocaj şi la ei, de aceea trebuie să fim atenţi”, a mai zis Ivan.

    Pentru jocul de sâmbătă, antrenorul Viorel Dumitrescu nu poate conta pe trei dintre jucătorii importanţi, asta dacă-l scoatem din calcul pe Daniel Ghiţă, căpitanul echipei, care va fi indisponibil până la sfârşitul anului. Octavian Ionescu, Marius Ion şi Monel Cârstoiu sunt suspendaţi şi vor urmări meciul din tribună.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90