930×122 CAPRA 5

Viorel_Dumitrescu_fca

Dumitrescu vede spioni în tribune

Antrenorul echipei FC Argeş, Viorel Dumitrescu, şochează din nou cu declaraţiile sale! Tehnicianul piteştean se simte spionat, ca şi cum el ar fi cel puţin Jose Mourinho, iar FC Argeş, nici mai mult, nici mai puţin, decât Real Madrid! La conferinţa de presă de după meciul cu FC Olt, Dumitrescu i-a acuzat pe spioni că i-au furat ideile de joc şi le-au „vândut” oltenilor!

Sigur, Viorel Dumitrescu are şi un argument pentru care crede că preţioasele sale scheme au ajuns pe masa celor de la FC Olt, dar e prea greu de crezut că aşa ceva s-ar putea întâmpla în Liga a II-a, înaintea unui meci dintre o formaţie care nu-şi găseşte ritmul şi o alta care trage speranţe de salvare de la retrogradare: „Avem mulţi prieteni pe aici, pe la echipă, pentru că tot ce am pregătit, mă refer la fazele fixe, cei de la FC Olt deja le cunoşteau! Pregătisem câteva surprize, pe care nu le-am făcut la niciun meci, iar ei le ştiau. Nu ştiu, avem mulţi prieteni în tribune”, a declarat Viorel Dumitrescu. Nu se ştie la cine s-a referit când a spus „mulţi”, fiindcă la meciurile oficiale abia se strâng 150-200 de spectatori, dar la nişte antrenamente… Dumitrescu l-a felicitat pe omologul său de pe banca Oltului, deşi are încă unele semne de întrebare cu privire la tactica de joc a acestuia: „I-am văzut în meciul cu Chindia şi nu seamănă deloc cu ce au jucat azi. Au venit foarte bine pregătiţi, o echipă agresivă, au ştiut ce vor”.

Erori multe de arbitraj

Ca de fiecare dată, după un meci disputat de FC Argeş, antrenorul Viorel Dumitrescu se ia de arbitraj. De data aceasta tonul a fost mai blând, deoarece echipa a câştigat în urma unui penalty transformat de Cosmin Năstăsie, iar oaspeţii au fost privaţi de o lovitură de la 11 metri în chiar primul minut… Cu toate astea, Dumitrescu a văzut destule erori în defavoarea Argeşului: „Arbitrajul a defavorizat ambele echipe, dar asta este. Putea da 11 metri în primul minut oaspeţilor, a fost o fază litigioasă, dar după golul nostru am avut şi noi o fază asemănătoare, probabil nu a dat în compensaţie. Nu mai contează, bine că am câştigat”, a mai spus Dumitrescu, care e de părere că victoria de sâmbătă, plus încă una-două, îl păstrează în coasta Bistriţei şi Timişoarei.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90