New Profesional Consult 930 x 122

dodel_si_bomba

Dumitru Dragomir: „Tanase s-a nascut talent si mi-e frica sa nu moara speranta”

Pitesti. 15 iunie.2010.
Ramas fara iubita si implicit fara bataile de cap care tineau capul de afis prin tabloide, fotbalistul pitestean Cristi Tansae promite solemn ca se face baiat cuminte. Desi a recunoscut ca a dat-o afara din casa pe Bomba Sexy si se apuca serios de fotbal, Tanase nu a scapat de gura greilor din fotbalul roamanesc.

Seful ligii profesionite de fotbal, Mitica Dragomir ii critica pe fotbalistul pitestean Cristi Tanase, cerandu-i mijlocasului echipei nationale mai multa seriozitate si concentrare in teren. Desi atentia fotbalistului a fost distrasa in ultima vreme de Iulia Tabacaru alias Bomba Sexy, Mitica Dragomir nu-l menajeaza pe indragostitul Dodel. “D’aia nu de el randament ca se duce aia si isi face de cap cu altii….Doamne fereste! El e stors, n-are vlaga, n-are putere in picioare deloc! E talentat, dar fara forta in picioare nu poate sa joace! Deocamdata este o dezamagire pentru mine. S-a nascut talent si mi-e frica sa nu moara speranta!”, a declarat Mitica Dragomir pentru gsp.tv.
Stelistul Tanase n-a scapat nici de gura nasului Mircea Sandu care il face praf pe fotbalistul care a comis-o rau de tot in doar citeva zile. A fost prins conducand masina baut si cu carnetul suspendat, asta dupa ce vrajise fete pe messenger in cantonamentul nationalei. Supart pe Tanase, Mircea Sandu a spus despre pitestean ca “nu este fotbalist ci mai de graba plezirist!”
Vazand ca i-a ajuns cutitul la os, ajutat fiind insa si de tumultoasa relatie cu Iulia, Tanase afirma cu tarie ca vrea sa demonstreze lumii ca este baiatul timid si respectos de la Pitesti care stie fotbal si este indragostit doar de minge. Primul pas l-a facut renuntand la compania Bombey Sexy pe care a si da-o afara din apartamentul de la Bucuresti unde locuiau impreuna. „ Nu ne-am certat rau. Am ramas in relatii bune, a fost o despartire de comun acord. Eu si ea am ajuns la aceasta decizie si am hotarat sa punem punct acum relatiei de un an si noua luni. Vom merge pe drumuri separate. Iulia nu mai sta cu mine la Bucuresti“, a spus Tanase.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3