NOR CURIER 930X122

    Handbal_cu_Sighisoara

    Echipa de handbal revine cu o nouă atitudine

    După o pauză de aproape o lună, timp în care campionatul naţional de handbal masculin, Divizia A, a fost întrerupt, CS H&V Piteşti va juca duminică, de la ora 11, pe teren propriu, contra formaţiei CSM Oradea. Preşedintele clubului, Adrian Iancu, spune că echipa va avea o nouă atitudine faţă de perioada de dinaintea pauzei, atunci când a pierdut două partide.

    Două înfrângeri în şase etape nu este mult pentru o echipă foarte tânără, care se bazează şi pe câţiva dintre handbaliştii cu mare experienţă, care se apropie de vârsta de 40 de ani. Însă, din cauza seriei foarte echilibrate în care se află, CS H&V Piteşti nu se găseşte deloc pe poziţia a cinea, după HCM Făgăraş, Extrem Baia Mare, HCM Baia Mare şi adversara de duminică, CSM Oradea. În aceste condiţii, promovarea încă din această ediţie de campionat este un obiectiv greu de realizat. „Ne dorim în primul rând formarea unei echipe de perspectivă, cu jucători localnici, iar din 2012-2013, cu sprijinul Consiliului Judeţean, să atacăm promovarea. Lucrăm la o strategie în timp”, a declarat preşedintele clubului, Adrian Iancu. Acesta spune că este mulţumit de modul în care a decurs până acum sezonul, mai ales că echipa este total schimbată faţă de campionatul trecut.

    Revine Tomescu, dar nu joacă
    Pauza îndelungată a fost benefică pentru antrenorul Alexandru Ionescu, care a reuşit să-l pună pe picioare pe experimentatul jucător Sorin Tomescu. Totuşi, dat fiind faptul că meciul cu CSM Oradea va fi unul de mare încărcătură fizică şi psihică, tehnicianul piteştean nu-l va forţa pe Tomescu. „Meciul cu CSM Oradea va fi unul foarte greu, deoarece este o formaţie cu şanse la promovare. Eu mi-aş dori ca jucătorii să aibă aceeaşi atitudine pe care au avut-o în meciul cu HCM Baia Mare”, a mai adăugat preşedintele Adrian Iancu, cu toate că acea partidă a fost pierdută de piteşteni la două goluri diferenţă.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90