NOR CURIER 930X122

SCM_Arges_Volei_debut

Echipa feminină de volei debutează sâmbătă în Cupa României

După o mulţime de jocuri de pregătire, disputate în lunile septembrie şi octombrie, SCM Argeş Volei este pregătită să debuteze în noul sezon al Diviziei A la volei feminin. Echipa antrenată de Nicoleta Iatan va juca în primul turneu al Cupei României, care se va desfăşura la Zalău, în weekend.

Proaspăt revenită pe prima scenă voleibalistică a ţării, SCM Argeş Volei Piteşti va avea o misiune dificilă în turneul de la Zalău, unde va da peste CSU Medicina CSŞ Tg. Mureş, formaţie care anul trecut a terminat pe locul 5 în clasament. Piteştencele vor juca de două ori cu adversarele trase la sorţi de Federaţie: sâmbătă şi duminică. Dacă o va elimina pe CSŞ Tg. Mureş, SCM Argeş Volei se va califica la turneul final al Cupei României la volei, care va avea loc în luna mai a anului 2012.

Cupa României nu este, de fapt, decât un început mai lejer de sezon pentru echipele de volei. La o săptămână după turneul de la Zalău, Argeş Volei va debuta şi în campionat, unde urmează să întâlnească pe Unic Piatra Neamţ, în deplasare.

Pentru acest sezon, SCM Argeş Volei are în componenţă numai jucătoare tinere, cu puţină sau deloc experienţă, scheletul formaţiei fiind construit pe baza echipei de junioare LPS Piteşti. Printre jucătoarele cu experienţă se numără şi Andrada Rogojan (21 de ani), care a mai evoluat la Tomis Constanţa şi CSU Sibiu, dar chiar şi la echipa din Tg. Mureş, prima adversară a piteştencelor, din Cupa României. Înainte de debutul în noul sezon, Andrada a declarat pentru site-ul oficial al clubului, www.scmpitesti.ro, că a venit la Piteşti deoarece i s-a spus că aici se doreşte performanţă şi seriozitate. „Cred că va fi un campionat plin de surprize deoarece perioada de transferuri este deschisă până la 10 ianuarie şi astfel se pot produce multe schimbări în cadrul echipelor. A fost o perioadă solicitantă atât fizic, cât şi psihic, însă sunt sigură că perioada aceasta de pregătire ne va prinde bine în noul sezon”, a spus Andrada Rogojan.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90