New Profesional Consult 930 x 122

SCM_Pitesti_cu_Mirosi

Echipa Piteştiului se distanţează în fruntea clasamentului

Pentru prima dată de la începutul campionatului judeţean de fotbal, SCM Piteşti rămâne singură în fruntea clasamentului, după victoria cu 6-1 cu AS Miroşi în etapa a 12-a, dar şi după egalul înregistrat între locurile 2 şi 3, AS Rucăr şi Viitorul Ştefăneşti.

Aşa cum era de aşteptat, modesta AS Miroşi nu a putut încurca pe SCM Piteşti, echipa antrenată de Nelu Ceauşu învingând fără probleme, cu scorul de 6-1. Golurile au fost reuşite de Cârstea (2), State, Oprea, Neacşu şi Anghelina. După această victorie, echipa Primăriei din Piteşti a acumulat 32 de puncte şi a depăşit borna celor 50 de goluri marcate în campionat. Dar, cel mai important lucru este că SCM-ul s-a distanţat în fruntea clasamentului, beneficiind de rezultatul de egalitate înregistrat între AS Rucăr şi Viitorul Ştefăneşti, 1-1.

În urma rezultatelor din această ultimă etapă, s-a produs o schimbare pe podium, acolo unde pe locul al treilea a urcat Şcoala de Fotbal Dănuţ Coman. De altfel, sâmbăta viitoare va avea loc derby-ul oraşului, SCM Piteşti urmând să joace pe terenul sintetic de la stadionul „Nicolae Dobrin” chiar împotriva clubului deţinut de portarul Rapidului. Meciul se anunţă extrem de disputat, ţinând cont că AFC Dănuţ Coman are o serie de cinci victorii consecutive.

Foto: Felix Cuceanu

Clasament Liga a IV-a (în partea superioară)
1. SCM Piteşti                   12   10  2  0  53- 7   32p
2. AS Rucăr                      12    9  3  0  34- 8   30p
3. AFC Dănuţ Coman        11    8  2  1  41-10   26p
4. Viitorul Ştefăneşti         12    7  3  1  29-  8   24p

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3