New Profesional Consult 930 x 122

    SCM_Pitesti_echipa_Primariei

    Echipa Primăriei rămâne pe primul loc, după 4-1 cu Bascovul

    Etapa a 10-a a campionatului judeţean de fotbal nu a adus nimic nou în fruntea clasamentului, deoarece atât SCM Piteşti, cât şi CS Rucăr au învins în meciurile pe care le-au avut de disputat pe teren propriu. Doar Viitorul Ştefăneşti a pierdut ritmul puţin, cu egalul obţinut în deplasare, dar vine tare din urmă Şcoala de Fotbal a lui Dănuţ Coman.

    SCM Piteşti a câştigat din nou lejer meciul pe care l-a avut în cadrul etapei a 10-a a campionatului judeţean. Echipa antrenată de Ioan Ceauşu a învins cu 4-1 pe AS Bascov, golurile fiind marcate de Neacşu, Jigaru, Marian Vintilă şi Cârstea. SCM a acumulat 26 de puncte, tot atâtea câte are şi CS Rucăr, învingătoare acasă cu Rapid Piteşti, cu doar 1-0. Dacă Viitorul Ştefăneşti a rămas la trei puncte în spatele celor două, în schimb surprinde urcarea vijelioasă a Şcolii de Fotbal a lui Dănuţ Coman. În ultimele etape, aceasta a bătut numai la scoruri de maidan: 7-0, 5-0 şi 5-1. SFC Dănuţ Coman are acum 20 de puncte, dar şi un meci mai puţin disputat.

    Etapa viitoare, SCM Piteşti va juca pe terenul celor de la DLR Piteşti, ocupanta locului 10 în clasament.
    Foto: Felix Cuceanu

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90