930 x122 grota rece

    LPS_baschet1

    Echipele de baschet juniori şi-au călcat în picioare adversarii

    Weekend-ul trecut a debutat noul sezon şi la baschet juniori. Cele două echipe ale lui LPS CSU Piteşti, de 16 şi 18 ani, şi-au zdrobit pur şi simplu adversarii în prima etapă. Mezinii au câştigat cu 92-32, iar juniorii mari cu 104-38!

    Încă de la primele meciuri ale sezonului regulat, cele două formaţii de juniori ale LPS CSU Piteşti şi-au anunţat intenţia de a se bate pentru titlurile de campioană! Echipa Under 16 s-a distrat sâmbătă cu CS Slam Bucureşti, pe care a învins-o categoric cu 92-32. Băieţii lui Narcis Şufariu au condus cu 31-6 după primul sfert şi ar fi putut face un scor fluviu, dacă nu ar fi redus motoarele. Cei mai buni marcatori au fost Robert Lander (care este cooptat şi în lotul echipei mari, BCM U Piteşti), cu 27 de puncte, Andrei Oană şi Iustin Zaharia, cu 19, respectiv 16 puncte.

    Duminică, juniorii de 18 ani nu s-au lăsat mai prejos în partida cu CSŞ Rm. Vâlcea. Campioana en-titre, LPS CSU Piteşti, a învins cu 104-38! S-au remarcat Silviu Dumitru, Georgian Păun, Bogdan Mosoianu, Cosmin Mătăsaru, dar şi ceilalţi jucători au contribuit la acest succes remarcabil.

    Etapa viitoare, formaţia Under 16 evoluează sâmbătă, 15 octombrie, pe terenul celor de la CSŞ Nr. 1 Pajura Bucureşti, iar campioana la Under 18 va juca duminică, 16 octombrie, la Sibiu, cu CSŞ din localitate.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3