New Profesional Consult 930 x 122

Iulian_Tames

Ecuson FIFA, la meciul Poli Timişoara – FC Argeş

Arbitrul Ovidiu Haţegan, prezent pe lista FIFA, a fost delegat la meciul de sâmbătă dintre Poli Timişoara şi FC Argeş. Interesant este că Haţegan mai este pe o listă, cea neagră a lui Crăciunescu, noul preşedinte al CCA trimiţându-l pe Haţegan doar ca rezervă la derby-ul Ligii a II-a.

Trei arbitri pe care Ion Crăciunescu nu-i vede prea bine pe lista FIFA, Ovidiu Haţegan, Marius Avram şi Istvan Kovacs, nu vor oficia în acest weekend la meciurile din Liga I. Cei trei au fost trimişi în al doilea eşalon, dar nu ca arbitri principali, ci ca rezerve! Unul dintre ei, Ovidiu Haţegan, va fi rezervă la derby-ul Seriei B, Poli Timişoara – FC Argeş, care se va disputa pe stadionul „Dan Păltinişanu” sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 12 (în direct la DigiSport). Arbitru de centru va fi Adrian Comănescu (Rm. Vâlcea), ajutat de arbitrii asistenţi Ciprian Danşa (Oradea) şi Daniel Mitruţi (Craiova). La ultimele meciuri ale Argeşului în campionat, antrenorul Viorel Dumitrescu s-a plâns de arbitraje potrivnice, astfel că un „ecuson FIFA” ar fi fost mai nimerit în teren, la meciul dintre Poli şi FC Argeş, decât pe margine.

De la venirea lui Ion Crăciunescu la Comisia Centrală a Arbitrilor, arădeanul Ovidiu Haţegan a primit o singură delegare, la meciul Astra Ploieşti – FC Vaslui 1-0, din etapa a 11-a.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3