930×122 CAPRA 5

dorinel munteanu

EFTIMIE E „PE FĂRAȘ”. NOUL ANTRENOR, VARIANTE-SURPRIZĂ

Eftimie e „pe făraș”. Noul antrenor, variante-surpriză.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Schimbarea lui Iordan Eftimie din postul de antrenor principal al echipei FC Argeș a rămas doar o chestiune de timp. Eșecul rușinos de ieri cu CS Balotești (amănunte, AICI) a fost doar picătura care a umplut paharul, conducerea clubului cochetând de mai multă vreme cu ideea de înlocuire a lui Eftimie.

Potrivit surselor noastre, se negociază cu mai mulți antrenori. Pe lângă Emil Săndoi, nume deja vehiculat în spațiul public, alte variante pe care oficialii lui FC Argeș le-ar avea în vedere pentru funcția de antrenor principal ar fi Gigi Mulțescu, Mihai Teja, Dorinel Munteanu și Eugen Neagoe.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

După 15 etape jucate, FC Argeș ocupă locul 10 în clasamentul Ligii a II-a de fotbal, cu 19 puncte. Alb-violeții sunt aproape de zona retrogradabilă, prima echipă sub care se trage acum linia roșie acumulând 16 puncte.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90